Petrecerea de 2 ani a Revistei Atelierul!

Joi, 5 aprilie 2012, de la ora 17 la ora 24 Revista Atelierul a sărbătorit 2 ani de existenţă, ocazie cu care a organizat prima ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs.

Cum a spus şi Bogdan Șerban  în direct la Radio Guerrilla a fost un fel de Zi spre Noapte albă a creatorilor şi designerilor de produs la care vizitatorii au putut să admire, să achiziţioneze creaţiile designerilor prezenţi. Toţi cei care au participat la acest eveniment avut sanşa să câştige premii handmade şi de autor la tombolele organizate, au participat la ateliere realizate de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage, incubator107 şi Tinker şi au fost îndulciţi de Amărui de Ciocolată.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs a fost urmată de concertul Loungerie II în Expirat, şi mini paradă de modă-solista purtând  ţinute create de Mariana Marin, Tricouri Antante şi de Carmen Chiorean.

Toţi cei prezenţi la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, au putut pleca atât cu o ţinută completă de autor, de la dresuri, rochii, fuste, mânuşi chic, cât și broşe, papioane, cercei şi coliere. Lămpi de autor şi jucării şic au fost prezente în cadrul acestui eveniment.

Ne vedem la următoarea ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs!

Mai multe poze de la event găsiţi aici: FB Atelierul