ArtBoutique, o alternativă de Sărbători

Cea mai „friguroasă” ediție ArtBoutique va avea loc în perioada 7 – 9 decembrie în spațiul deja consacrat: Galeria Habitus din Piața Mică, subsolul Bisericii Romano-Catolice din Sibiu. Cum orașul îmbracă deja straie de sărbatoare, e timpul ca cei mai iscusiți artizani handmade din țară să-și pregătească minunățiille de sezon! 25 de artiști și-au făcut deja inventarul produselor de sezon și s-au înscris la cea de-a 12 ediție ArtBoutique. Listele rămân deschise până în data de 25 noiembrie, pe site-ul www.artboutique.org.

Condiții de înscriere

Anul acesta vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor. Numărul maxim de locuri oferite expozanților este de 35.

Concurs pentru artiști

În așteptarea zăpezii, special pentru această ediție de iarnă, organizatorii ArtBoutique au pregătit un concurs pentru cei pasionați de arta handmade: amatori sau cu experiență, expozanti sau doar simpatizanti. “Fulg de nea” este tema concursului desfășurat exclusiv pe Facebook. Bijuterii, obiecte delicate, simple, ținute lejere, decorațiuni de Crăciun și orice alte creații sclipitoare pot fi înscrise în concursul pentru marele premiu: o mașină de cusut profesională oferită de partenerul evenimentului, site-ul www.decusut.ro

Surprize pentru vizitatori

Pe lângă călătoria în târâmul bunului gust cu care vizitatorii tradiționali ai târgului s-au obișnuit deja, în cadrul acestei ediții ArtBoutique publicul va fi răsfățat cu delicatese de sezon oferite de partenerii evenimentului, vor asista la demonstrații făcute de artiști plastici consacrați. Cei care doresc să experimenteze arta handmade, o pot face în cadrul atelierelor de creativitate Artworks.

Sergiu Olteanu – 0730.030.744