Ediția numărul 9 a târgului V for Vintage a oferit cetățenie pariziană celor peste 3.500 de vizitatori

V for Vintage Escapade a Paris

În weekendul 17-18 noiembrie 2012, V for Vintage a transformat Sala Dalles în capitala mondială a modei, Paris. Peste 3.500 de vizitatori au pășit pragul celei de-a 9-a ediții a celui mai mare târg de cultură vintage și design din România, făcând din „Escapade à Paris” cea mai de succes ediție a târgului.

Tematica „Escapade à Paris” a sedus cei peste 3.500 de vizitatori ai târgului V for Vintage, care au petrecut 2 zile căutand comori vintage autentice, probând piese din colecțiile speciale ale designerilor români și încercând bunătăți și cosmetice bio. Etajul Sălii Dalles a fost transformat în totalitate într-un bistro parizian. Pe melodiile acordeonului franțuzesc, vizitatorii au savurat croissante, degustat cocktailuri sau delicioase și colorate macarons.

Însă escapada la Paris nu s-a încheiat încă pentru că luni, 26 noiembrie anunțăm numele câștigătorilor tombolei V for Vintage. Premiul cel mare este unul internațional: un bilet de avion dus-întors până la Paris. Site-ul vforvintage.ro și contul nostru de facebook sunt fi primele locuri unde va fi anunțată extragerea.

Urmăriți V for Vintage în continuare, pentru că planificăm deja pentru primăvară ediția numarul 10 a târgului, cu o temă aniversară. Vă mulțumim că ne-ați fost alături.

 V for VINTAGE isLaura Calin
Martha Botezatucall 0724.228.626
write v4vintageshop@gmail.comread www.vforvintage.ro
like www.facebook.com/vforvintagefair
befriend  www.facebook.com/viforv
follow https://twitter.com/#!/VforVintageFair

V for Vintage Escapade a Paris

V for Vintage Escapade a Paris

V for Vintage Escapade a Paris