Nocturna cu nas roș’

Început de iarnă, început de lună, zi de sărbătoare. Incubator107 timișoara propune pentru sâmbătă, 1 decembrie, un eveniment cu cântec și ateliere: Nocturna cu nas roș’, de la ora 21, în Cuib d’Arte. Sunteți așteptați, înfrigurați sau nu, cu nasu-n batistă sau sănătoși tun, cu simțurile ascuțite sau ascuțite doar pe jumătate.

Programul de cu seară și până dimineață reunește oameni frumoși care vor ține ateliere în luna decembrie, lună cu daruri, cu zăpezi și meștereli. Vom avea parte de ceai și proiecții înspre dimineață, dar până atunci ne bucurăm de muzică, de chitări electrice și improvizații cu Marian Feraru și Vlad Cotruș.

Atelierele de experimentat sâmbătă sunt: string art, turtă dulce, împachetat cadouri, săpunuri de casă, decorațiuni pentru brad, tricotaje, bețe de-ale moșului, fulare. Vii de cunoști, de încerci, de te antrenezi pentru o lună plină de bucurii.

Aduceți în desagă ceva gustos de pus pe masa cu merinde, 10 lei pentru organizarea următoarelor evenimente și poftă de o nocturnă lungă.

Rămâneți la curent cu programul pe: www.timisoara.incubator107.com și www.facebook.com/Incubator107Timisoara.