Târgul de iarnă Vintage & Handmade – “Zdrăngănele, briz-brizuri și alte bucurii pentru femei”

targ de iarna vintage & handmade

Ce-și doresc femeile? Savanți, oameni importanți ai lumii, ba chiar președinți au dezbătut subiectul intens și nu au aflat răspunsul!

Iată însă ca Mercada Communication și Art Nation Media au aflat secretul din spatele celebrei întrebări și, pentru că se cerea un eveniment aparte care să celebreze aflarea “misterului”, au conceput “Zdrăngănele, briz-brizuri și alte bucurii pentru femei” – un târg dedicat exclusiv doamnelor și bărbaților ce doresc să își facă partenerele fericite.Aici, sexul frumos va descoperi o lume a gablonțurilor unicate, accesoriilor handmade și hainelor vintage, într-o multitudine de culori, forme și idei, menite să ofere sclipire ochiului, satisfacție minții și beatitudine sufletului. Pentru că la “Zdrăngănele, briz-brizuri și alte bucurii pentru femei”, doamnele, domnișoarele și bunicile vor găsi exact ceea ce își doresc.

Pentru cei care vor să fie părtași la marea descoperire a esenței sufletului feminin, vă așteptăm în Centrul Vechi pe 1 și 2 decembrie, la Vintage Pub între orele 12:00 – 19:00 la un eveniment cu iz parfumat de gingășie și pasiune.
Intrare libera!
targ de iarna vintage & handmade