Felicitări călătoare – ediţia aIIa “Ultimii fulgi”

felicitari calatoare

 

Concurs: Felicitări călătoare ediţia aIIa “Ultimii fulgi”
Tema: Ultimii Fulgi
Categorie: provocare creativă şi schimb de felicitări lucrate manual
Organizator: Provocări Verzi
Perioada de desfăşurare: 4-24 februarie 2013
Pagina provocării

provocari verzi  provocari verzi

Felicitări Călătoare – ediţia a doua “Ultimii fulgi”
După cum sugerează şi denumirea, ne dorim să creăm felicitări pe o anumită temă, folosind diverse tehnici şi neapărat cel puţin un element din categoriile 3r (reciclează, redu, refoloseşte) şi 1o (original). Singura rugăminte este să nu se folosească parfumuri şi esenţe/ uleiuri parfumate pe lucrările care urmează a fi trimise. Da, da… ne dorim ca la fiecare ediţie creaţiile noastre să călătorească şi să facă pe cineva să zâmbească.

Cine poate participa?
Am ales felicitări, pentru că ne dorim ca participarea să fie accesibilă şi pentru cei care locuiesc în străinătate. Cu mic cu mare, creând cu mult drag şi seriozitate, sperăm să reuşim să facem să călătorească multe felicitări şi să ne reamintim cât este de minunat când în cutia poştală, gasim un plic care ne aduce un gând bun şi un strop de suflet.Regulament şi înscriere:
1.Pentru început vă înscrieţi în colecţia de pe pagina concursului.
2. Creaţi o felicitare pe tema dată.
3. Trimiteţi o fotografie semnată cu creaţia voastră (felicitarea) pe adresa de mail:
provocariverzi[@]gmail[.]com
cel târziu pînă pe 24 februarie la 11:00. Vom confirma primirea lor, dacă nu primiţi mail de confirmare vă rugăm să ne contactaţi.Nu publicaţi creaţiile până la finalul concursului. Vom realiza pe 24 februarie o galerie şi tot atunci vom afla care sunt perechile. Dupa aceea puteţi posta, bineînţeles, şi pe blogurile voastre creaţiile.

Premii – pe 24 februarie la 14:00 se încheie înscrierea şi tot atunci broscuţa Inlinkz va alege doi câştigători. Fiecare câştigător va primi un kit pentru a realiza o felicitare handmăde – unul creat de Rux, celălalt de Oana special pentru Felicitări călătoare.

Vă aşteptăm cu drag!