Eveniment “Bellezza Rivale”

 

Eveniment: Eveniment “Bellezza Rivale”
Organizator: BONSI Business Group
Perioada desfăşurării : 01 aprilie 2013, ora 19:00
Unde: Universitatea Populară Ioan I.Dalles, Bdul. N. Balcescu, nr. 18, Bucureşti (Piaţa Universităţii)
Preţul unui bilet este – 15 ron/persoană
Pagina evenimentului

 bonsi travel

 

„Bellezza Rivale” este un concept în care arta vizuală se împleteşte armonios cu muzica şi culorile ei timbrale, cu vocea umană. Plecând de la ideea că fiecare operă de artă are la bază o imagine, un sentiment, o stare, Bellezza Rivale propune o serie de poveşti care, scoase din contextul operelor, pot deveni oricând imagini ale unor noi tablouri. Culorile florilor, peisajelor, împreună cu trilurile emise de sufletul vocii umane, trezesc la viaţă întreaga natura. Splendoarea acordurilor pline de emoţie ale pianului, alături de timbrul extrem de spaţial al marimbaphonului, instrument rar întâlnit în concerte solo, ne introduc în misterele portretelor care, pe rând, îşi spun povestea.

Prin interpretarea extrem de sinceră a tinerilor protagonişti, obiectele de artă prind viaţă, devenind astfel adevarate personaje, transformându-se în decor sau recuzită. Oricare din aceste obiecte poate fi achiziţionat la finalul evenimentului, pentru a păstra o amintire a acestei metamorfoze.

Royal Art Muzzyk reprezintă spaţiul în care talentul şi bazele teoretice ale tinerilor artişti sunt transpuse în evenimente unice de teatru şi muzică. Sub atenta îndrumare a profesoarei Claudia Deleanu, tânăra echipă şi-a dovedit măiestria şi performanţa, onorând cu succes fiecare provocare, spre încântarea totală a publicului.

Evenimentul se adresează iubitorului de frumos, indiferent din ce gen de artă sau din ce timpuri provine.

Distribuţie
Ana-Maria Acunune – soprană, Corina Ignat – soprană, Luiza Albesteanu – soprană, Alina Vladu – pian, Maria Müller – actriţă, Vladimir Sima – tenor, Mihai Ionita – marimbaphone, Costin Raia – pian

Profesori
Prof. univ. Steluta Radu, Asis.univ Sorin Rotaru, Prof. Claudia Deleanu, Prof. Andrei Miricescu, Prof. Andrei Gheorghe

În program, lucrări din creaţia compozitorilor: N.Piccini, A.Vivaldi, G.B.Pergolesi, G.F.Handel, J.S.Bach, W.A.Mozart, Fr.Schubert, V.Bellini, G.Donizetti, G.C.Menotti, F.Chopin, G.Enescu, J.Offenbach, E.Sammut şi texte din creaţia scriitorilor: Carlo Goldoni şi Ion Minulescu.

Organizator: BONSI Business Group

Informaţii şi rezervări:
Datorită locurilor limitate, confirmarea participării se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizându-se numărul de persoane şi un număr de telefon de contact.

Biletele se achiziţionează în ziua evenimentului, 01 aprilie 2013, de la caseria Universităţii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucureşti.

„Bellezza Rivale” – 01 aprilie 2013, ora 19.00, durata 1h15min.

Preţul biletului: 15 lei/pers

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi aici