Făuritori în Companii Acces la inspirație și bun gust

 În perioada 1 aprilie – 1 iulie 2013, Comunitatea Făuritori desfășoară Campania Făuritori în Companii, având ca obiectiv promovarea artiștilor reprezentativi din domeniul handmade în mediul corporate și crearea unor canale coerente de acces către aceasta categorie de produse. Făuritori sunt deja prezenți on-line prin catalogul Făuritori de Frumos www.fauritori.ro, iar, în curând, se va deschide în București showroomul Făuritori – intenționat ca cel mai divers magazin de prezentare handmade, design & art din România.

 Ce înseamna, concret, Făuritori în Companii?

Echipa Făuritori se va deplasa la sediul companiilor înscrise în program. Într-un interval orar agreat în prealabil, angajații vor avea ocazia să intre în contact cu cele mai noi creații ale artiștilor handmade de top din România.

Accesul la colecțiile Făuritori este salutar și din perspectiva faptului că angajații corporațiilor nu au timpul necesar pentru a căuta și a surprinde colecțiile valoroase, mai ales că acest segment de nisă este fluctuant, supus fiind spontaneității și nepremeditării momentelor de inspirație.

 Avantajele campaniei Făuritori în Companii

Prin această campanie oferim șansa unui numar cât mai mare de oameni să intre în contact cu finețea și puritatea obiectelor realizate manual. Simțămintele de uimire și bucurie pe care le trezește de cele mai multe ori contactul cu un obiect făurit, și care nu este rezultatul unui proces tehnologic multiplicativ, ci al mâinilor și inspirației unui om talentat, este unul dintre efectele implicite ale campaniei Făuritori în Companii.

Până la întâlnirea cu Făuritorii, vă propunem să vizitați catalogul on-line Făuritori de Frumos la adresa www.fauritori.ro. De asemenea, asteptăm să ne scrieți la adresa fauritori@gmail.com pentru programarea unei vizite a Făuritorilor la sediul companiei dumneavoastră.

 Fondurile care se vor obține ca urmare a acestei campanii vor fi direcționate către finalizarea spațiului de expunere permanentă a produselor handmade, Showroom-ul Făuritori, dar și către promovarea artiștilor prin sesiuni foto profesionale și achiziționarea de materiale de calitate.

Despre Făuritori

Făuritori este o inițiativă de susținere și promovare a artiștilor și artizanilor de top din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual. În catalogul Făuritori de Frumos ne propunem să prezentăm pe cei mai buni dintre creatorii handmade, selectivitatea cu care ne construim lista de artiști fiind o masură a calității și creativității obiectelor expuse.

 Contact:

Maria Pașc, PR

Email: fauritori@gmail.com

Telefon: +40755 046 593

www.fauritori.com

www.facebook.com/fauritori