Giveaway Fancylicious la 1000 likes

Fancylicious

 

Concurs: Giveaway Fancylicious la 1000 likes
Organizator: Fancylicious
Perioada de desfășurare: până la strângerea celor 1000 de aprecieri (like-uri)
Reguli: LIKE + SHARE
Pagina concursului

Fancylicious

 

1000 likes= un VOUCHER

La atingerea numărului de 1000 de fani pe pagina de Facebook, Fancylicious va organiza un concurs cu un premiu ce va consta într-un Voucher.

În urma numărului mare de aprecieri primite, am decis că e timpul ca Fancylicious să devină mai cunoscut, mai uşor de găsit pentru cei interesaţi în a purta accesorii şi bijuterii handmade. Astfel, mi-am propus ca pagina mea să strângă un număr de 1000 like-uri cât mai repede, şi pentru ca toata lumea să iasă în câştig, dacă vei susţine Fancylicious în atingerea acestui scop, vei putea câştiga un Voucher cu care vei putea achiziţiona orice din magazin. Acest Voucher va avea, bineînteles, o valoare limită, dar nu am stabilit-o încă pentru că aceasta va fi direct proporţională cu perioada de timp în care se va strânge acest număr de like-uri: cu cât like-urile se strâng mai repede, cu atat valoarea lui este mai mare!

În ziua în care Fancylicious va primi cel de-al 1000-lea like, voi organiza un concurs prin care, timp de 5 zile, te vei putea înscrie pentru câştigarea voucherului, prin aceleaşi reguli simple ca şi până acum: Like paginii(dacă nu ai dat deja) şi Share afişului concursului, pentru a lăsa cât mai mulţi oameni să stie de acest concurs.

Voucherul îl poţi folosi chiar tu sau poţi să-l faci cadou cuiva drag!

Dă acum Like şi Share paginii Fancylicious!