3 ani de Revista Atelierul

Acum trei ani am pornit la drum cu o viziune clară şi multe idei frumoase despre proiectul Revista Atelierul. În acest timp am reuşit să transformăm în realitate ce ne-am propus şi chiar mai mult decât atât. Avem 50 de membri, redactori, editori şi organizatori de evenimente în cadrul Revistei Atelierul, peste 500 de participanţi la swapurile noastre, peste 1000 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro şi un nou site events.revista-atelierul.ro unde găseşti informaţii despre concursuri, evenimente, ateliere şi giveaway-uri organizate de cei mai chic designeri și artizani din domeniu.

3ani

Pentru că pe 1 aprilie împlinim 3 ani de existenţă am realizat un număr aniversar Revista Atelierul în format PDF dedicat fenomenului reciclării şi reutilizării obiectelor casnice şi nu numai. Pe lângă articole la subiect despre reciclare şi reutilizarea lemnului, hârtiei, a plasticului şi a pantofilor, am introdus în acest număr aniversar şi patru mini-interviuri din Rubrica Aleg să port produse made in România. Mihaela Ion,  LaChatterie, Ioana Cristina Casapu şi Eglantina Becheru ne prezintă de ce aleg ele să poarte cu mândrie produse de autor, create în România. Numărul 12 în format print al revistei Atelierul poate fi vizualizat aici:

Îți mulțumim că ne ești alături, că ne inspiri și ne citești și ne propunem ca pe viitor să te încântăm în continuare cu articole bine scrise, interviuri inspiraționale, tutoriale pline de fantezie, evenimente chic și să promovăm tot ceea ce înseamnă handmade de calitate, tendințe, strategii de markenting, idei originale și cochete.

Bannere realizate de Bo3mia şi Vixy Blu