Decobox, un nou concept de artă decorativă pe lemn

 

Atelierul de artă decortivă, mobilier şi sculptură Decobox lansează primele colecţii pentru segmentul home deco. Decobox aduce un nou concept în decoraţiunile interioare, axat pe lemn şi culoare, prin sculpturile de perete 3D din cele două colecţii „Geometrix in colors” şi „Maxi cards”. Lucrările sunt expuse la Origo Cafe (str. Lipscani nr. 9) pană la finalul lunii aprilie şi pot fi vizionate pe https://www.facebook.com/decobox.ro.

 Decoraţiunile interioare Decobox sunt realizate pe lemn cu acril, lucrările fiind unicat. Culorile vibrante, indrazneţe, formele abstracte sau zoomorfe aduc personalitate oricărui spatiu urban, fie că este vorba despre zone de locuit, comerciale, baruri, restaurante sau cluburi.

 „Fiecare piesă este unică, elementele 3D din lemn sunt prelucrate şi vopsite individual”, explică Liliana Stoica, Creative Director şi Proprietar Decobox. „Designul obiectelor din cele două colecţii este o juxtapunere de figuri geometrice şi dinamism cromatic, rezultand elemente de cosmogonie sau animaliere. Pe langă lucrările din cele două colecţii, Geometrix in colors şi Maxi cards, realizăm obiecte home deco la comandă, adaptate spaţiilor şi funcţionalităţilor clienţilor nostri”, adaugă Liliana Stoica. Decobox realizează şi  mobilier decorativ ce pastrează linia colecţiilor home deco din punct de vedere cromatic si compoziţional. De asemenea, atelierul oferă şi colecţii de sculptură abstractă, iar la cerere se pot realiza comenzi speciale in funcţie de ambientul dorit, dimensiuni si paletă coloristică.

▀▄ ▀▄ ▀▄

 Despre Decobox

Decobox este atelier de artă decortivă, mobilier şi sculptură pe lemn. Echipa coordonată de Liliana Stoica in calitate de Creative Director, include maeştri pe lemn cu  peste 20 de ani experienţă in proiecte de anvergură precum lucrări de restaurare la palatele Peleş si Mogoşoaia şi portofolii complexe de activităţi în toate fazele de prelucrare a lemnului: jucării, mobilă, prefabricate.