THEjeweller by Giulia îşi lansează noul magazin online

De acum, bijuteriile, decoraţiunile şi cadourile handmade sunt la doar un click distanţă. Începând cu 21.04.2013, bijuteriile, decoraţiunile şi cadourile THEjeweller se găsesc pe “rafturile” noului magazin online, mobile friendly, – www.thejeweller.ro. Pe lângă stocurile actualizate zilnic, www.thejeweller.ro îşi asteaptă clienţii cu peste 400 de produse,  cu promoţii lunare şi cu reduceri de preţ la articolele aflate pe stoc.  Echipa THEjeweller este la dispoziţia clienţilor săi cu aceeaşi deschidere cu care au fost obisnuiţi, pentru orice întrebare legată de creaţiile THEjeweller, de tehnicile de producţie sau despre cum se pot plasa comenzi în magazin.

Majoritatea produselor din magazinul online www.thejeweller.ro sunt personalizabile şi, chiar dacă un produs nu se mai regaseste pe stoc, acesta se poate reface, la comandă, potrivit dimensiunilor şi criteriilor alese de clienţii THEjeweller.

Banner comunicat

THEjeweller by Giulia este un nume pe care l-am creat special pentru bijuteriile noastre, executate manual. Bijuteriile THEjeweller sunt destinate exclusiv femeilor rafinate, care doresc să fie unice prin accesoriile pe care le poartă. Sunt produsul unor idei extravagante, a multor ore de muncă, folosind materiale de calitate superioară. Suntem siguri ca doamnele, domnişoarele şi domnii care vor alege produsele THEjeweller vor aprecia atât calitatea materialelor folosite, cât şi calitatea manufacturii.

 De mai bine de doi ani, oferta THEjeweller s-a îmbogăţit cu decoraţiuni realizate manual, folosind tehnici de pictură, découpage şi antichizare, pentru a crea obiecte deosebite, unicat sau în serie foarte mică, obiecte care pot reprezenta cadoul perfect pentru persoanele deosebite din viaţa clienţilor noştri.

 În plus, orice bijuterie sau obiect home deco afişat în magazinul nostru online poate fi realizat custom, după cerinţele şi preferinţele clienţilor noştri, pentru că la noi fiecare client este special. Noi credem în alternativa obiectului unic, în alternativa cadoului personalizat, care creează emoţie. Credem în puterea surprizei plăcute.