ArtBoutique sărbătorește cea de-a 14 ediție

Au început înscrierile pentru cea de-a 14 ediție ArtBoutique, cel mai longeviv târg de handmade din Sibiu, eveniment care va avea loc în Piața Mică din Sibiu, în fața Muzeului Franz Binder, în perioada 15-16 iunie. 40 de artiști locali și din țară au posibilitatea să prezinte publicului din Sibiu ultimele creații în materie de obiecte vestimentare, accesorii și obiecte decorative. Termenul limită până la care se acceptă aplicații este data de 5 iunie.

 Persoanele interesate să participe trebuie să completeze o cerere de înscriere însoțită de un portofoliu de produse realizate sau adresa web unde acestea pot fi vizualizate. Tema aleasă de organizatori pentru această ediție este “celebrating fourteen” și permite expozanților să aleagă o gamă largă de produse potrivite pentru vârsta adolescenței și pentru tinerii cu personalitate.

afis AB V.14 - 21.05

 Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta participanţii în funcţie de calitatea şi frumuseţea produselor.Vor fi acceptate doar produsele realizate manual care se înscriu într-una din următoarele categorii: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, produse tricotate, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

 ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Mai multe detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/artboutiquesb sau pe site-ul oficial, www.artboutique.org.

Sergiu Olteanu – 0730.030.744