Creative Arts în căutare de traineri

Creative Arts este o comunitate construită în jurul conceptului de creativitate. Ne dorim să vedem zilnic oameni creativi, cu idei bune și spirit liber. Din acest motiv organizăm cursuri și ateliere de pictură, desen, modelaj, handmade, design textil, reciclare creativă, muzică, dans și fotografie. Avem și evenimente neconvenționale, educație nonformală și weekenduri pline de oameni creativi și frumoși. Căutăm traineri dornici să îi învețe pe alții, cu spirit de echipă și cunoștințe intersante de împărtășit,  pentru cursurile și atelierele enumerate mai sus. Acesta nu este un job obișnuit, este o stare de spirit permanentă.

Colaj Creative Arts

 Pentru mai multe informații despre cursurile și atelierele organizate de Creative Arts vă rugăm să consultați site-ul: www.creativearts.ro și pagina de Facebook Creative Arts.
Pentru înscrieri așteptăm să ne scrieți ce știți să faceți și cum ne puteți îmbunătăți cunoștințele la: anca@creativearts.ro sau la număul de telefon: 0721.321.890.

 Nu avem dată limită pentru înscrieri. Ne dorim să cunoaștem cât mai mulți oameni care să împărtășească dorința noastră de cultivare a creativității.

 Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativităţii, creat în scopul descoperirii şi dezvoltării potenţialului creativ care se află în fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulţi. Creative Arts realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaţii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiştilor, noţiuni teoretice şi practice de: pictură şi mozaic, croitorie, design textil, artă foto şi retouching fotografie de modă, ceramică şi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaţie de bijuterii şi alte accesorii, muzică,  actorie/improvizaţie  şi stand-up comedy.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Anca Spiridon
Project Manager Creative Arts
anca@creativearts.ro
0721 321 890