Încep înscrierile pentru Târgul de tineri Designeri!

În 7 mai se dă startul înscrierilor la cea de-a patra ediţie a Târgului de tineri designeri,denumit de data aceasta “Not for ordinary people”.  Târgul are loc la Sibiu, între 1 şi 2 iunie, în cadrul Festivalului Huet Urban. Tinerii designeri şi artişti care vor să participe ca expozanţi  pot trimite un e-mail până în 20 mai, la contact@diana-ribana.ro, în care să includă şi câteva fotografii cu produsele ce doresc să le comercializeze. Mai multe detalii despre condiţiile de participare se găsesc pe site-ul http://aios.ro/designeri/.

Numărul de locuri pentru cei care vor expune la Târgul de tineri designeri este redus. Doar 15 dintre cei care îşi vor trimite CV-urile vor ajunge să expună produsele, astfel că vor fi selectaţi cei mai buni dintre aceştia.

“Sunt acceptaţi tinerii designeri şi artiştii cu produse din categoriile: piese vestimentare, accesorii, obiecte de artă, obiecte decorative, toate realizate manual”, spune designerul sibian, Diana Ribana.

Afis Not for ordinary people_mic

Designerii şi artiştii selectaţi vor fi anunţaţi după data de 21 mai.

Cei care  vor să participe la Târgul de tineri designeri de la Sibiu “Not for ordinary people” vor primi din partea organizatorilor standuri pentru expunerea produselor iar cei ce vor comercializa piese de îmbrăcăminte vor dispune de un colţ unic unde clientele pot proba hainele în condiţii optime.

Târgul de tineri designeri aduce în faţa oamenilor produse unicat realizate de tineri designeri şi artişti, scopul organizatorilor fiind acela de a-i ajuta pe aceştia în dezvoltarea creativă pentru a evita plafonarea artei în faţa produselor de serie fără gust care pun stăpânire pe garderobele noastre. Unicitatea creaţiilor şi faptul că de cele mai multe ori ele sunt realizate manual nu le creşte preţul de vânzare, ci doar valoarea lor.

Târgul de tineri designeri este organizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (AIOS) împreună cu designerul vestimentar Diana- Ribana şi va avea loc între 1 şi 2 iunie, în cadrul Festivalului Huet Urban.

Anul acesta, la Târgul de designeri vestimentari sunt aşteptaţi aproximativ 5.000 de vizitatori.

Partenerii media ai evenimnetului sunt Breslo şi revista Atelierul.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite la adresa http://aios.ro/designeri/.