Spot-On-T : Eveniment inedit destinat tuturor pasionaţilor de ceai, indiferent de vârstă

Innovation Quarter vă invită la Spot-On-T- eveniment social dedicat ceaiului,  ce se va desfăşura în grădina restaurantului „Le Theatre”, duminică 26 mai 2013 începând cu ora 16:00. Proiecţii de filme, prezentare de modă, licitaţii şi concursuri cu premii, sunt doar câteva din surprizele ce vă aşteaptă.

Ceaiul nu este doar o licoare aromată care ne scapă de raceală şi ne încălzeşte in zilele de iarnă. Innovation Quarter va demonstra cu succes acest lucru in cadrul evenimentului Spot-On-T. Pornind de la binecunoscutul „5 o’clock tea” englezesc, se face referire nu doar la ceai în sine, ci la ambianţa socială creată şi la importanţa cuvenită ceaiului. Toţi cei prezenţi vor avea ocazia de a-şi dezvolta creativitatea şi iniţiativa prin intermediul activitaţilor desfăşurate în cadrul evenimentului. Nu vor lipsi nici renumitele cupcakes, numai bune de savurat alături de un ceai aromat, prezente in cadrul unui concurs cu premii, cu adevarat tentante. Tematica ceaiului va fi completată de o prezentare de moda cu ţinute exemplare si proiecţii a unor secvenţe din diferite categorii de filme.

Spot on T - CMYK - A1 - 21mai - Preview2

 Mai mult, pe lângă licitaţia cu produse realizate de copiii cu autism ai Fundaţiei Minţi Deschise, participanţii la eveniment vor avea şansa de a realiza produse hand made, contribuind astfel la zâmbetele copiilor cu probleme.

 Proiect finanțat prin programul YouthBank București, coordonat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Fundația Comunitară București și cu sprijinul Romanian Business Leaders.