Proiect de Amenajare

Ai o locuinţă în curs de amenajare şi nu ai, încă, suficiente idei pentru a duce la bun sfarşit proiectul? Vrei să îţi renovezi casa şi una dintre camere îţi ridică probleme? Tot ce trebuie să faci este să postezi pe pagina noastră de Facebook, www.facebook.com/HeraHomeDesign, o poză cu o cameră din casa ta, pe care ţi-o doreşti amenajată (sufragerie, living, dormitor, baie, bucătarie). Lângă ea, scrie o scurtă descriere a motivelor pentru care ai ales să ne trimiţi acea cameră şi apoi roagă-ţi prietenii să dea Like la poza ta.

   Noi te ajutăm şi premiem fotografia cu cele mai multe Like-uri şi cel mai “frumos” text de motivaţie, cu un Proiect de Amenajare gratuit.

Proiectul include:

  •  întalnirea şi discuţia preliminară cu câştigatorul
  •  măsurarea spaţiului
  •  desenarea mai multor variante 2D ale planului încaperii împreuna cu propunerile de amenajare şi mobilare
  •  imagini 3D cu varianta de mobilare/amenajare aleasă
  •  consiliere cu privire la achiziţionarea elementelor de mobilier, de decor si a materialele folosite şi obţinerea celui mai bun preţ de pe piaţă.

828101265626916

 

Proiectul nu include: proiectele de instalaţii electrice şi sanitare (care pot fi executate, constra cost, la cerere), execuţia propriu-zisă a amenajării (care poate fi realizată, contra-cost, la cerere)

Ultima zi de înscriere în concurs este 14 iunie 2013, iar câştigătorul va fi anunţat, pe Facebook, pe data de 15 iunie 2013.