Taberele AIDA

Asociaţia pentru Iniţiative Durabile-Alternative, AIDA, organizează în lunile iulie şi august patru tabere de animaţie, pentru copii şi tineri în Centrul Nocrich din judeţul Sibiu.

  • Tabăra roz este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între: 8 – 10 ani şi va avea loc în perioada: 21 – 28 iulie. În tabăra roz copiii vor lua parte la activităţi diverse de animaţie, de la ateliere de confecţionat jucării, la teatru de păpuşi, şi  gătit fără foc, jocuri sportive, reciclare creativă sau drumeţii.
  • Tabăra albastră este dedicată adolescenţilor cu vârste între 12 – 14 ani şi va avea loc în perioada 5 – 11 august. In aceasta tabara adolescenţii vor participa la animaţie de expresie, aventura out-door, conexiune cu mediul natural, gospodărire proprie, prim ajutor, poveşti la foc de tabără.
  • Tabăra portocalie îi aşteapta pe copiii între 10 – 12 ani, în perioada 12 – 18 august pentru animaţie de expresie, drumeţii, jocuri sportive, storytelling, teatru de umbre, mimă, ateliere de confecţionat instrumente muzicale, şi  gătit fără foc.
  • Asteptăm adolescenţii cu vârste cuprinse între 14 – 17 ani în perioada 19 – 25 august în tabăra verde pentru 5 zile de animaţie de expresie, dans modern, light painting, teatru forum, music jam session, creaţie instrumente muzicale, gătit fără foc.

Afis tabere vara 2013

Implicarea în activităţi de animaţie socio-culturală favorizează dezvoltarea personală, socială şi emoţională, abilităţile lingvistice şi de comunicare, dezvoltarea fizică, înţelegerea şi cunoaşterea lumii şi dezvoltarea creativităţii.

Aşa că pregăteşte repede bagajul în care să îţi pui periuţa de dinţi, haine comode, creativitate, o doză de entuziasm şi dorinţa de a te bucura de o săptămânâ de educaţie, animaţie si distracţie.

Informaţii şi înscrieri pe site-ul Taberelor AIDA: www.tabereleaida.ro