Festivalul de pe Scări

În perioada 16-18 August, se va întâmpla la Sibiu, în cea mai neconvențională locație, un mini festival, Festivalul de pe Scări.

Pe strada Turnului, în spatele bisericii Evanghelice, se află scările care leagă Piața Huet de orașul de jos, unde timp de 3 zile vor avea loc workshopuri de ceramică, reciclare și bijuterii handmade, expoziții de grafică, paper sculpture, pictură și ceramică, prezentare design vestimentar și, mai ales, multă voie bună.

 Tot acolo vor veni artiști să ne arate cum se creează arta prin happeninguri de pictură, sculptură și ceramică, toate astea într-un cadru boem și energizat de frumusețea aparte a locului. Cei care găzduiesc minunatul festival sunt cei de pe stradă, a căror dorință de a da mai departe a făcut totul posibil: Weinkeller (Pivnița de vinuri), Kleines Cafe, Gossip Tree și Andrei Pandea (Atelier de ceramică); la care se alătură Magic Hans Studio, It’s Vision și o mulțime de artiști sibieni dornici de a-și expune arta.

Afis final

 Mai multe informaţii şi programul detaliat îl găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului: Festivalul de pe Scări.Vă aşteptăm cu drag!