Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs- ediţia a II-a

Sâmbată, 8 iunie 2013 între orele 18.00- 02.00, am petrecut în Bernschutz& Co. Universitate, Acuarela şi Attittude Ballet Studio cu ocazia celei de-a doua ediţie a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs. Peste 500 de persoane au vizitat cele trei locaţii chic unde au expus peste 25 de designeri şi creatori de produse şi peste 80 de persoane au fost încântate de concertul Jimmy Cserkész, Viorica Pintilie şi Gabriel Bălaşa în mansarda de la Acuarela.

Ediţia de anul acesta din data de 8 iunie 2013 s-a desfăşurat în jurul noţiunilor: promovarea tinerilor designeri şi creatori de produse şi dezvoltarea în mod constant a acestei industrii creative. Pentru ediția de anul acesta am pregătit trei secțiuni creative: bijuterie și accesorii contemporane – Bernschutz & Co. Universitate (în spatele Muzeului Suţu, Str. Ion Nistor 6), design vestimentar & accesorii casual – Attitude Ballet School, (Str. Emil Balaban, nr. 6) și design de obiect – Acuarela (Str. Polonă, nr. 40). Toate cele trei locaţii au avut un iz chic, cu ceaiuri şi vinuri alese, şi cel mai important, cu cei mai interesanți și deosebiți creatori şi designeri de produs. Catalogul designerilor şi creatorilor de produs care au expus în cadrul Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs poate fi accesat aici: http://issuu.com/atelierul/docs/noapteaalba2

 Printre ateliere la care vizitatorii au putut participa s-a numărat bookbiding cu Woodish, prelucrare de lut polimeric cu Ramona Croitoru, accesorizare cu Creative Arts şi pictură insolită cu Cosmin Marinescu.

Toţi cei prezenţi la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs au putut pleca acasă cu o ţinuta completă de autor achiziţionată de la designerii de la Attitude Ballet Studio, cu broşe şi coliere de la creatorii de produs prezenţi la Bernschutz& Co. Universitate şi cu obiecte de decor de la Acuarela.

 Noaptea albă a Creatorilor şi Designerilor de Produs este un eveniment anual organizat de Revista Atelierul (www.revista-atelierul.ro) prin intermediul Asociaţiei Atelierul de Creaţie. Ediţia de anul acesta a fost organizată cu sprijinul Acuarela, Attitude Ballet Studio, Bernschutz & Co. Universitate,  Creative Arts şi a tuturor voluntarilor Asociaţiei Atelierul de Creaţie.