S-a deschis primul magazin Craft Mall, în Bucureşti

 Luni, 15 iulie 2013, a avut loc deschiderea primului magazin Craft Mall din Bucureşti, dedicat comercializării produselor de art & craft, scrapbooking, hobby creativ şi educaţional, oferind posibilitatea tuturor persoanelor indiferent de vârstă, educaţie, pregătire şi formare profesională să se exprime practic şi creativ.

Fondat în 2009 sub sloganul „Your hobby store”, Craft Mall™ s-a născut din pasiunea pentru creativitate, exprimare, artă şi oameni, fiind primul magazin online de pe piaţa românească, specializat şi dedicat exclusiv comercializării echipamentelor şi instrumentelor de lucru necesare realiyarii proiectelor de craft si scrapbooking.

Craft Mall nu se doreşte a fi un magazin clasic de art & craft. Adoptând un stil minimalist şi intersectând elemente de design vintage cu industrial, Craft Mall concept store iese din tipare şi propune redefinirea ideii de shopping in store.

„Conceptul magazinului Craft Mall a plecat de la exigenţa de a crea totul în jurul clientului, de a-i oferi un loc care să îi confere o experienţă unică de shopping in store, un loc care să ii ofere emoţii, un loc în care să se nască Poveşti. Consider esenţial ca fiecare persoană care intră în magazinul Craft Mall să aibă o interacţiune cu produsele, să le poata testa, să se simtă confortabil, elementele de design interior venind în ajutorul întregirii acestei experienţe”, declara Flavius Vasilescu, directorul general al Craft Mall.

350 mp vor gazdui cele mai variate game de echipamente şi instrumente de lucru dedicate activităţilor de hobby creativ şi educaţional, materiale şi accesorii, hârtii simple şi speciale, o sală dedicată workshop-urilor şi atelierelor creative care poate fi inchiriată artiştilor şi persoanelor care organizează ateliere de creaţie, un spaţiu în care orice persoană poate să închirieze echipamentele dorite şi poate lucra la proiectele personale.

Nu au fost uitaţi nici cei mici care au la dispoziţie un perete întreg pe care pot desena în voie, cu creta şi nici artiştii cărora le oferim posibilitatea de a-şi expune gratuit propriile creaţii handmade.

Beneficiile pe care Craft Mall le propune clienţilor săi derivă din experienţa de aproape 15 ani în industria de craft autohtonă. Fiind importator şi distribuitor al mărcilor pe care le comercializează, Craft Mall oferă produse de ultimă generaţie, un raport excepţional calitate-preţ, mărci renumite la nivel mondial şi servicii profesionale.

Magazinul este localizat în incinta Cotroceni Business Center, fosta clădire Apaca, Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp C (intrarea se face prin Bd. Vasile Milea), sector 6, Bucureşti (langa Afi Mall intrarea Galaxy), programul de lucru fiind de luni până vineri între orele 9.00 – 18.00, sâmbata între 9.30 – 14.00.