Summer 20% OFF @ DallesGO

În luna iulie încep înscrierile pentru cea de-a șaptea serie de cursuri after work organizate de Universul DallesGO, cea mai interactivă şi creativă platformă de hobby & learning din Capitala. Ai o atracţie irezistibilă pentru universal modei şi îţi doreşti să înveţi despre stil, tendinţe şi cum să stăpâneşti arta de a te exprima creativ prin fashion? Ai fost mereu pasionat de design interior, dar nu ai avut resursele pentru a-ţi transpune visele în realitate? Cochetezi cu ideea unei cariere în PR sau comunicare online şi vrei să afli ce te pregăteşte cel mai bine pentru meseria asta? Sau poate machiajul este zona artistică pe care vrei să o explorezi şi să o deprinzi ca un adevărat profesionist?

 În oricare dintre aceste scenarii te-ai afla, la DallesGO susţinem pasiunea şi te îndrumăm, împreună cu cei mai buni profesori, să îţi aprofundezi hobby-ul, să descoperi posibilităţile nelimitate pe care ţi le oferă o meserie creativă sau, de ce nu, să faci un switch profesional spre domeniul care te atrage cu adevărat.

 Universul DallesGO este un loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, o comunitate susținută de dorința de a învăța și de a experimenta, ce atrage implicarea celor interesați de tot ceea ce înseamnă artă, creativitate și profesionalism în adevăratul sens al cuvîntului. Cursurile sunt destinate persoanelor conectate la tot ce este nou, care vor să-și transforme pasiunile în hobby-uri sau profesie.

Doar până pe 1 august ai reduceri la singurele cursuri after work din Bucureşti care te aduc mai aproape de pasiunea ta printr-o experienţă interactivă şi creativă, alături de cei mai cunoscuţi profesionişti din industrie. Înscrie-te acum şi bucură-te de discount-ul de 20%!

 Cursurile DallesGO se întâmplă after work, ceea ce le face accesibile şi unui program încărcat, şi se desfăşoară într-o atmosferă plăcută, relaxată şi creativă, pe durata a 12 săptămâni. Reducerea se aplică pentru tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO. Campania Summer 20% OFF @ DallesGO! se desfăşoară între 1 iulie și 1 august, iar discount-ul de 20% se aplică pentru înscrierea la oricare dintre cursurile after work de Stilism & Tendințe în Modă – Începători și Avansați, Fotografie, Make-up – Începători și Avansați, Design Interior, PR și Comunicare Online.

Pentru că am urmărit încă de la început să îi avem ca profesori pe cei mai buni specialiști – practicieni cu charisma și reputație profesională puternică – cursurile after work de la Universul DallesGO poartă amprenta celor mai cunoscuți profesioniști din zona industriilor creative!

 Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă, Diana Ionescu, fashion make-up artist, susține cursurile de Make-up, Cornel Lazia, fotograf de modă, este trainerul cursurilor de Fotografie, iar Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, este coordonatorul cursurilor de Design Interior. Cursurile profesionale de comunicare sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, care este trainerul workshop-urilor de PR, în timp ce Bogdana Butnar, Industry Manager în echipa Google România coordonează cursul de Comunicare Online.

 Mediul creativ în care se desfăşoară cursurile, profesorii care te motivează profesional, numele cu greutate implicate în proiect şi condiţiile de excelenţă oferite cursanţilor sunt ingredientele care au contribuit la succesul celei mai interactive platforme de cursuri after work din Bucureşti.

 Alege cursul preferat şi înscrie-te. Până pe 1 august ai 20% discount!

iF

 STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul ÎncepătoriIrina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, îi va îndruma pe cursanţi în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei. Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal. În cadrul cursului vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale.

 STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ, modul Avansaţi – Cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională. Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe de profesionişti din industrie, intrând în contact cu cei mai în vogă designeri români, fotografi și fashion editori. În cadrul workshopurilor de stilism, cursanţii vor realiza proiecte creative de mix & match și vor organiza shooting-uri foto. Cursul este gândit pentru viitorii stiliști, visual merchandiseri sau adresat persoanelor care doresc să aprofundeze acest domeniu. Timp de 12 săptămâni, sunt abordate subiecte despre modă ca industrie, despre felul în care apar tendințele, momentele și designerii importanți ai secolului XX, dar și cum se gândește un pictorial și un moodboard, cum se lucrează cu clienți, cum se construiește look-ul complet al unei persoane de la accesorii și imprimeuri.

 MAKE-UP, modul Începători Diana Ionescu, make-up artist cu experienţă în fashion, beauty şi avangardă, a avut colaborări cu cele mai prestigioase reviste de modă, Elle, Harper’s Bazaar, Beau Monde, The One, Unica și All Hollow. Timp de trei luni, Diana dezvăluie cursanţilor ABC-ul unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului și să afle ce stil de machiaj li se potrivește și trucuri de make-up care le vor transforma look-ul, direct de la un make-up artist.

 MAKE-UP, modul Avansaţi – Cursul oferă oportunitatea unei specializări profesionale în make-up, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate. Cursul pregătește persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în industria de fashion & beauty în cadrul prezentărilor de modă, al şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie. Noul partener DallesGo Make-Up, INGLOT, va pune la dispoziția cursanților kit-urile profesionale de produse de make-up și de skin care pe care se va lucra în cadrul workshop-urilor creative.

 DESIGN INTERIOR  Arh. Irina Neacșu este lector doctor arhitect și predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile „how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate, vor realiza planuri de amenajare interioară și vor descoperi tendinţele actuale de home & deco.

 FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este mereu în atenția celor captivaţi de fotografie. Alături de Cornel, cursanţii se vor iniţia în tot ceea ce înseamnă comunicare vizuală, într-un domeniu în care lucrurile se schimbă continuu. De-a lungul celor 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică, cursanții vor învăţa pas cu pas de la un fotograf profesionist cum să lucreze cu toate setările aparatului foto și care sunt ingredientele unui cadru perfect. Fotografii amatori vor putea să-și îmbunătățească stilul și calitatea imaginilor exersând și dezvoltându-și tehnicile în condiții de studio și outdoor.

 RELAŢII PUBLICE Ioana Mănoiu este Managing Partner al agenţiei GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării, având peste 12 ani de experienţă în domeniul relaţiilor publice. Cursul Ioanei este destinat atât profesioniștilor, cât și celor care aspiră la o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice și vor învața cum să scrie o strategie de PR, să dezvolte un program de corporate social responsabily, să comunice prin canale media convenționale, dar și prin social media, să organizeze evenimente și să rezolve rapid crize de imagine.

 COMUNICARE ONLINE – Bogdana Butnar, Industry Manager la Google România, îți pregătește un curs complet unde vei afla tot ce trebuie să știi pentru a avea succes în mediul online: informații esențiale despre planificarea comunicării online, online branding și creativitate pe Facebook, Twitter și pe bloguri, performace marketing și social media, strategii smart de promovare și tehnici de optimizare web, instrumente de evaluare și de monitorizare a campaniilor online. Timp de trei luni, vei afla de la unul dintre cei mai influenți și respectați oameni de strategie din advertisingul digital cum poți să obții vizibilitate și trafic de calitate pe Internet și cum poți să folosești mediul virtual ca platformă de poziționare și de promovare a business-ului și a brandului personal.

 HAIR STYLING – GETT’S Artistic Team. Sub îndrumarea top stiliștilor GETT’S Artistic Team, participanții la curs descoperă ultimele tendințe în coafură și styling profesional, învață legile de colorimetrie și tehnicile de haircut și își formează mâna realizând o colecție de coafuri și tunsori pret-a-porter. Cursurile sunt completate de un program intensiv de practică în cadrul saloanelor GETT’S, iar la finalul celor trei luni de cursuri participanții vor obține diplome acreditate.

 „Cursurile after work pe care le organizăm atrag din ce în ce mai multe persoane interesate să își urmeze pasiunea și să investească timp și energie în dezvoltarea lor personală și profesională. Campania de reduceri care are loc în iulie se adresează persoanelor care ne urmăresc constant inițiativele şi şi-au propus să se înscrie în seria din toamnă. Am început să organizăm în fiecare sezon de cursuri o lună de SALE în care oferim acestor persoane oportunitatea de a se înscrie din timp cu o reducere substanțială.”, declară Cristian Bănică, brand manager proiectului.

 Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenților, dar și al profesioniștilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 întâlniri săptămânale. Reducerea de 20% se aplică pentru înscrierile făcute până pe data de 1 august, la sediul Universul DallesGO din strada Ion Otetelesanu, nr. 2, etajul II, de luni până vineri, în intervalul 12:00-19:00.

 Înscrieri: www.dallesgo.ro    |    0769 041 711    |   Str. Ion Oteteleşanu, nr. 2, et. II, zona Universitate