Atelierele “Copii, zâmbete şi flori” revin cu seria “Magie în nuanţe ruginii”

 

Interaktiv University şi Magia Florilor lansează pe 24 noiembrie 2013 o nouă serie de ateliere de aranjamente florale destinate copiilor: “Magie în nuanţe ruginii”. Aceasta va cuprinde 4 ateliere de duminică, fiecare având o temă specifică, inspirată de culorile şi florile toamnei.

 Copii, zâmbete si flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să exploreze creativitatea şi sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiraţiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transformă în mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai poveştilor. Florile devin personajele care îi poartă pe copii pe drumul unei înţelegeri mai profunde legate de emoţii şi de bucuria de a dărui.

Copiii sunt însoţiţi în călătoria lor prin tainele florilor de către Ioana Marinescu, un talentat designer floral şi mămica unei fetiţe care o inspiră. Ea se va asigura că la finalul fiecărui atelier, copiii vor fi cu un pas mai aproape în ceea ce priveşte înţelegerea lumii aranjamentelor florale şi a modului în care acestea pot fi explorate pentru a-şi dezvolta imaginaţia şi inteligenţa emoţională.

 La finalul seriei “Magie în nuanţe ruginii” copiii vor cunoaşte noţiunile de bază despre flori (semnificaţia lor, cum se îngrijesc, cum se oferă, etc.), tehnicile de bază ale realizarii unui aranjament floral simplu, care sunt florile de toamnă şi ce pot exprima prin intermediul lor şi cum să îmbine elementele florale cu cele non-florale, cu specific de toamnă (exemplu: ghinde, frunze uscate) pentru a realiza diverse obiecte decorative (exemplu: ramă foto, cutie de bijuterii).

Copii, zambete si flori_Magie in nuante ruginii_WEB

 Atelierele vor avea loc în fiecare duminică, începând cu 24 noiembrie, la sediul CROS (zona Piaţa Romană), în intervalul 10:30 – 12:00. Preţul întregii serii de 4 ateliere este de 200 de RON, dar sunt disponibile şi pachete pentru doar unul sau două ateliere. Pentru mai multe detalii legate de teme, înscriere şi costuri, vă invităm să vizitaţi această pagină. Oferă-i copilului tău şansa de a-şi petrece timpul liber într-un mod constructiv, explorându-şi limitele imaginaţiei şi exersându-şi eul creativ! Rezultatul: zâmbete şi flori.