incubator107 îşi caută căpetenii de trib

Ei bine da! Căutăm o echipă nouă care să preia frâiele incubator107 București. Așa că ia telefonul și gândește-te bine care vrei să-ți fie echipa și trimite-ne până pe 1 februarie un email la noi@incubator107.com cu motivația voastră și CV-urile echipei.

Ce ar fi dacă incubator107 ar fi păstorit de oameni noi, care nu-i știu rădăcinile, ci doar prezentul, care nu-i știu planurile inițiale, ci devenirea? După aproape 3 ani de incubator107, căutăm noi super-eroi care să conducă incubator107 spre inimile Bucureștenilor, spre mintea și mâinile lor, să le intre-n obiceiuri și să le aducă o pasiune, o frenezie anume și să-i facă să iasă din casă și să întâlnească alți oameni ca ei.

WEB OO-01(1)

Echipa perfectă e formată din 4 oameni care comunică bine și fac lucrurile cu drag: o căpetenie de trib cu spirit blând și ager, un plănuitor minuțios și călduros, un nocturn pe fază și pe bune, un conector pe val și pe Facebook.

În schimb, noi vă promitem o recompensă part-time, o comunitate primitoare, aceeași mansardă din Traian 107 și o ocazie să înveți sau să arăți lumii ce știi și ce poți să faci!