Atelier pentru cei mici: “Copii, zâmbete şi flori” – provocarea ”Cutiuța magică”

Interaktiv University şi Magia Florilor vă invită să deschidem împreună drumul primăverii! Cum? Printr-un atelier floral destinat copiilor, cu totul și cu totul… magic! Pe 23 februarie pășim din nou în lumea ”Copii, zâmbete și flori”, dar de data aceasta cu o nouă provocare: ”Cutiuța magică”!

 Copii, zâmbete si flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să exploreze creativitatea şi sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiraţiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transformă în mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai poveştilor. Florile devin personajele care îi poartă pe copii pe drumul unei înţelegeri mai profunde legate de emoţii şi de bucuria de a dărui.

Florile sunt mereu un cadou plin de sensibilitate. Ele pot fi aranjate în buchete sau sub forma unor aranjamente mai complexe sau în ghivece. Dar v-ați gândit că florile pot fi dăruite și în forme surprinzătoare? Cum ar fi… într-o cutie? La atelierul din februarie învățăm cum să realizam o cutiuță florală, un cadou perfect pentru orice ocazie.

Pe copii îi vor aștepta cutiuțe colorate, flori parfumate, burete floral și toate ustensilele necesare creării celor mai frumoase surprize florale. Voi trebuie doar să-i aduceți pe cei mici și buna dispoziție!

Copiii sunt însoţiţi în călătoria lor prin tainele florilor de către Ioana Marinescu, un talentat designer floral şi mămica unei fetiţe care o inspiră. Ea se va asigura că la finalul atelierului, copiii vor fi cu un pas mai aproape în ceea ce priveşte înţelegerea lumii aranjamentelor florale şi a modului în care acestea pot fi explorate pentru a-şi dezvolta imaginaţia şi inteligenţa emoţională.

Copii, zambete si flori_Cutiuta magica_WEB

Atelierul va avea loc duminică, 23 februarie, la sediul CROS (zona Piaţa Romană, Bucureşti), în intervalul 10:30 – 12:00. Preţul acestuia este de 70 RON. Pentru înscrieri vă invităm să vizitaţi această pagină.

Oferă-i copilului tău şansa de a-şi petrece timpul liber într-un mod constructiv, explorându-şi limitele imaginaţiei şi exersându-şi eul creativ! Rezultatul: zâmbete, flori și… o cutiuță magică!