reINVENT – Smart Design

Interaktiv University sărbătorește Ziua Femeii într-un mod original și practic: ”reINVENT – Smart Design”,  atelierul de reciclare creativă şi interactivă la finalul căruia pleci acasă cu un set de bijuterii!

La atelierul “reINVENT” ideile vor prinde viaţă cu ajutorul materialelor pe care mulţi le consideră… nefolositoare! Pe scurt: ceea ce alţii aruncă, noi… reinventăm! Atelierul nostru este locul în care puteţi experimenta cele mai năstruşnice idei cu cea mai improbabilă materie primă: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

“reINVENT” se adresează celor care doresc să ofere o nouă poveste lucrurilor vechi sau nefolositoare, care vor să (re)inventeze concepte şi care vor să îşi exerseze imaginaţia într-un mod constructiv şi interactiv. Se adreseaza tuturor celor care îşi doresc să experimenteze metode noi de hand-made şi care au ca eternă provocare reinventarea. Vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Atelierului “reINVENT” de pe 8 martie i-am dat o tema care sa fie pe gustul fetelor: bijuterii smart design, obtinute exclusiv prin prelucrarea materialelor reciclabile. Dupa ce veti participa la acest atelier va garantam ca nu veti mai privi la fel nicio sticla goala de plastic! Ce veți învăța?

Noțiuni de bază despre teoria reciclării creative și a materialelor ecologice

Metode specifice de utilizare a materialelor ecologice și reciclabile

Tehnici de prelucrare a pet-urilor pentru a realiza forme de bază pentru bijuterii (schiță, decupaj, finisare)

Metoda de aplicare a șnururilor suede astfel încât să obțineți accesoriile finale (colier, brățară, cercei)

Durata “reINVENT – Smart Design” este de trei ore.  Materialele vă vor fi puse la dispoziţie de către organizatori, în preţul atelierului: 80 RON. La final fiecare participant va pleca acasa cu un set complet de bijuterii (colier, brăţară, cercei) hand-made, făcut prin tehnici specifice de reciclare creativă. Şnururile suede cu care vom lucra vor fi prezente într-o varietate de culori, astfel încât fiecare persoană să poată alege ce o reprezintă mai bine.

Trainerul “reINVENT” este Claudia Ganea, pasionată de reciclare creativă şi artă hand-made, îndeosebi dacă vorbim despre accesorii din piele întoarsă. Ea este şi cea care vă încântă cu brandul Access Illusion.

Pentru mai multe detalii despre conceptul “reINVENT”, promoţia de 8 Martie şi pentru înscrieri online vă invităm să accesaţi această pagină.

 Ne vedem sâmbătă, 8 martie, la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numarul 5, Bucuresti), începând cu ora 13:00, să sărbătorim feminitatea!