[E-NEE-MAH] de Anca Miron

Pentru că atitudinea serviabilă este o raritate, [E-NEE-MAH] este un proiect de design propus de Miron, care o ridică la rangul de lux.

“The future maid” este definiția rafinamentului, a unei eleganțe subtile, reținute, și totuși greu de ignorat, izvorâtă tocmai din prețioasa, solara, călduroasa ospitalitate.

732f0477628f61412ad394117d6630f1

După colecția sa construită secvențial, “Fill in the blank B{ucharest}” din 2013, Miron continuă să modeleze pânza în noi form, texturi și culori, oferind un preview al colectiei sale pentru sezonul Primăvară Vară 2015. Sugerând tranziţia spre un viitor construit senzorial şi emoţional, cu inima, ce cultivă ospitalitatea și apartenența, colecția [E-NEE-MAH] este 100% designed & manufactured in Romania și este disponibilă pentru comenzi în avans la studio.mironanca@gmail.com, fiind în perioada următoare accesibilă și în magazine.

Materialele ce compun colecția sunt exclusiv naturale şi produse în România. Sunt uşor de întreţinut, durabile, plăcute la atingere şi comode,încorporate în piese rafinate, sofisticate şi fără vârstă, care îşi păstrează autenticitatea şi se împrietenesc cu personalitatea celei care le poartă, descriindu-i emoţia, seducţia, tandreţea sau reverenţa pe care o face o încheietură fină ce se întinde după ceaşca de cafea deasupra unei feţe de masă apretate. În [E-NEE-MAH], fibrele ţesăturii se împletesc cu iţele poveştii celei care îmbracă haina, ca într-un melanj imperfect, dar surprinzător, de ciocolată amară, lapte şi tartă cu citron, pe un platou imaculat.

Anca Miron, care crede că atitudinea este o formă de artă, reuşeste un exerciţiu de sinceritate cu fiecare piesă pe care o crează. Face design vestimentar, însă colectiile ei sunt mai mult decat simple etaloane de garderobă, avand o poveste adesea prelucrată printr-un performance, o provocare vizuală sau un concept abstract.

More pictures: https://www.behance.net/ancamiron