Timp pentru tine @ SF Ştefan 21 – Yoga, Pilates, Zumba, Slim & Tone

În această primăvară, din 15 aprilie, pe strada Sfântul Ştefan nr. 21, ne propunem să demascăm frumuseţea, să regăsim armonia şi să trezim admiraţia.

Te invităm să îţi redescoperi forma ideală, atât fizică precum şi emoţională, în cadrul întâlnirilor pe care ţi le oferim.

Cursurile de yoga, zumba, pilates şi slim & tone sunt susţinute de instructori cu talent şi experientă. Spaţiul în care ele se desfăsoară este o casă frumoasă şi primitoare, amplasată în centrul Bucureştiului, care oferă intimitatea de care ai nevoie pentru a te relaxa. Aici poti petrece timpul în mod plăcut şi dupa terminarea cursurilor, poţi savura o băutura răcoritoare sau încălzitoare :), în casă sau la terasa din curte.

Pentru că fiecare dintre noi merită să îşi ofere timp pentru sine, tarifele cursurilor noastre sunt cât se poate de accesibile, 8 şedinţe la clasele de Zumba, Pilates şi Slim & Tone având preţul de 100 lei, iar la cea de Yoga, acelaşi număr de şedinţe, 120 lei.

Te aşteptăm să te surprindem şi cu alte evenimente interesante ce se petrec la noi şi să descoperi un loc în care să te simţi ca acasă.

Pentru alte informaţii sau înscrieri:

Mail: mahu.mirabela@gmail.com

Telefon:  0734570355 (Mirabela Lemnaru).