Atelier pentru cei mici: “Copii, zâmbete şi flori – Sărbătoarea Copilăriei”

Interaktiv University şi Magia Florilor vă invită să participaţi la cel mai frumoasă sărbătoare, cea a copilăriei! Ne pregătim de Ziua Copilului și de începutul verii cu un nou atelier din seria “Copii, zâmbete şi flori”. De această dată copiii vor învăța despre ziua dedicată lor și despre importanța florilor la ocaziile speciale.

 “Copii, zâmbete şi flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să exploreze creativitatea şi sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiraţiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transformă în mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai poveştilor. Florile devin personajele care îi poartă pe copii pe drumul unei înţelegeri mai profunde legate de emoţii şi de bucuria de a dărui.

Pe copii îi vor aştepta materiale colorate, flori parfumate şi toate ustensilele necesare creării celor mai frumoase bijuterii florale. Responsabilitatea cea mare cade în sarcina părinților care trebuie să îi aducă pe cei mici, alături de multă bună dispoziţie!

Copiii vor fi însoţiţi în călătoria lor prin tainele florilor de către Ioana Marinescu, un talentat designer floral şi mămica unei fetiţe care o inspiră. Ea se va asigura că la finalul atelierului copiii vor fi cu un pas mai aproape în ceea ce priveşte înţelegerea lumii aranjamentelor florale şi a modului în care acestea pot fi explorate pentru a-şi dezvolta imaginaţia şi inteligenţa emoţională.

Atelierul va avea loc duminică, 1 iunie 2014, la sediul CROS (zona Piata Romana), în intervalul 10:30 – 12:00. Preţul acestuia este de 60 RON. Toate materialele sunt asigurate de organizatori şi incluse în costul atelierului. Pentru înscrieri vă invităm să vizitaţi această pagină.

Oferă-i copilului tău şansa de a-şi petrece timpul liber într-un mod constructiv, explorându-şi limitele imaginaţiei şi exersându-şi eul creativ! Rezultatul: zâmbete și flori!