Au început înscrierile artiștilor și artizanilor la expoziția cu vânzare la Grădina cu Artiști, de Ziua Copilului

În weekendul 31 mai – 1 iunie, în parcul Grădina Icoanei, are loc o ediție specială a evenimentului Grădina cu Artiști, dedicată Zilei Copilului. În acest sens, artiștii și artizanii care se simt cu talent și cu dragoste de copii sunt invitați să se înscrie pentru expoziția cu vânzare, care va avea loc între orele 11:00 și 20:00.

Dragostea pentru copii este necesară pentru ca, împreună cu talentul, să rezulte obiecte de artă care să-i bucure pe copii: produse handmade, jucării, cadouri etc. Sunt așteptați cei mai inspirați creatori de artă și handmade care vor să le facă copiilor ziua mai jucăusă.

afis_gradina_1iunie_2014

Evenimentul ”Grădina cu Artiști”, susţinut de Primăria Sectorului 2, îşi propune să promoveze arta, sub diversele ei forme de manifestare, prin crearea unui spaţiu de relaxare accesibil atât artiştilor profesionişti şi amatori, cât şi publicului larg.

De trei ori pe an, „Grădina cu Artiști” aduce cultura în mijlocul naturii și pune în valoare lucrările tinerilor artiști români. Pentru înscrieri şi detalii suplimentare contactați-o pe Oana Racheleanu, PR Executive Grădina cu Artiști, pe mailul oana.racheleanu@gmail.com sau la numărul de telefon 021.313.87.03.