Pallets găzduieşte evenimentul BESIDES ARCHITECTURE – expoziție de desen/grafică/ pictură

Pallets Concept Bar vă invita joi, 22 mai, începand cu orele 19.00 la BESIDES ARCHITECTURE – o expoziţie de grafică / pictură / desen menită să promoveze talentul unor tineri arhitecţi şi studenţi arhitecţi, care pe lângă proiectele de specialitate au creat o serie de lucrări ce definesc stiluri şi tehnici diferite.
În perioada 22 – 28 mai, toţi cei şase artişti invitaţi vor expune lucrări ce vor putea fi vizionate în spaţiul Pallets (Str. Stroescu Vasile, nr. 40), un hub pentru oamenii talentaţi şi creativi. Vernisajul doreste să promoveze artişti care experimentează în domenii diferite de cele în care lucrează, demonstrând astfel că pasiunile şi munca se pot îmbina armonios.

10308362_438056862997150_6798435226635269984_n
”Pentru a ajunge student la Facultatea de Arhitectură este nevoie de ceva talent şi de multă muncă. Pentru a fi arhitect astazi, este nevoie de şi mai multă munca, iar „talentul la desen” rămâne, de cele mai multe ori, pierdut în mapele de la pregătirea pentru examenul de admitere, în schiţele din arhivă sau în perspectivă la mâna liberă, încă obligatorie, de la proiectul de diplomă. Artiştii reuniţi în această expoziţie sunt artişti care, pe lângă munca pe care o presupune arhitectura, reuşesc să îşi exprime talentul în lucrări deosebit de interesante, cu un stil propriu, bine conturat”, au declarat organizatorii.

Expozanţi:
Alex Milea – student arhitectură de interior
Filip Letinu – arhitect
Ioana Ciurea – arhitect
Levente Szatmari – arhitect de interior
Monkink – student arhitectură de interior
Oana Algasovschi – arhitect de interior
Curator: Andreea Caragheorgheopol
Un alt element inedit al evenimentului este oferit din parte echipei FROG food & more, care va gati live. Echipa FROG a conceput pentru BESIDES ARCHITECTURE un meniu care include preparate din diverse colţuri ale lumii, la fel de diverse ca şi stilurile abordate de artiştii care îsi vor expune lucrările la Pallets.

Despre Pallets
“Pallets” este un spaţiu informal si relaxant, la câteva minute distanţă de centrul Bucureştiului. Principalul scop a fost crearea unui mediu placut si confortabil prin amenajarea DYI. Aici publicul se poate bucura de o selecţie de cafele speciale, board games, precum şi de evenimente.
Contact: contact.pallets@gmail.com; tel. +40 755 757 971.

Despre FROG
“FROG food & more” oferă reţete de pretutindeni, testate şi adaptate, ingrediente magnifice prin naturaleţe, idei din belşug – culinare și nu numai.
Contact: hello@f-r-o-g.com ; tel. +40 723 346 140