Șuie Paparude lansează pe 4 iunie un nou videoclip-surpriză, în cadrul unui concert-surpriză

Anunțat și așteptat de multă vreme de fanii trupei, Șuie Paparude scoate la iveală noul videoclip-surpriză al noului single „Secretul Caracatitei” ce va fi lansat pe 4 iunie, în Control Club, în cadrul unui concert-surpriză.

„Mesajul acestui clipul este acela că numai prin acțiune se pot schimba lucrurile și că muzica poate fi un element care să treacă și de cele mai groase ziduri din societate, să unească oamenii în susținerea unor cauze care pot face viața mai bună, mai curată, mai cinstită, mai grijulie față de planeta pe care trăim și pe care o lăsăm moștenire copiilor noștri” – Șuie Paparude.

Suie-Paparude---Secretul-Caracatitei---Lansare-Videoclip

Videoclipul este realizat de Vasile Adnan din Timișoara, freelance graphic & motion designer, de 10 ani focusat pe ilustrație, animație și web, membru TMBase (originalul festival de muzică electronică urbană din Romania), implicat în scena de muzică locală.

IMPORTANT: Restul detaliilor despre noul videoclip-surpriză, doar la fața locului: Control Club, 4 iunie. Pentru acreditări, scrieți cu curaj 🙂 la cristina@hurdubaia.ro

Ne vedem și povestim.

Șuie Paparude înseamnă Michi, Bean și Dobrică.

FB – www.fb.com/suiepaparude.ro
Site – www.suiepaparude.ro
Youtube – www.youtube.com/SuiePaparudeOfficial