1 an de Casa de pe Chei: Bumpin’ On the Vibe Side

Iată că a venit şi mult aşteptatul moment de a sărbători primul an de la lansarea proiectului Casa de pe Chei! Cu începuturi pe repeat, provocări şi experiente surprinzătoare, am crescut într-un an cât alţii-n şapte şi ne-am dezvoltat cu fiecare om care ne-a trecut pragul.

Pentru a sărbători cum se cuvine această ocazie, sâmbătă, 28 iunie 2014, dăm drumul la distracţie şi organizăm cea mai cea petrecere din cartier – un daytime party în grădina Casei de pe Chei (Splaiul Unirii 195, Bucureşti).

Începând cu ora 12:00,ne tolănim la soare-n hamace şi ascultăm hip hop beats&instrumentals de la On the Vibe Side, iar de la 16:00 şi până când apune soarele, ne bucurăm de un live set & scratches cu Adnana Sun, Dj Dash şi Merkaba.

Casa de pe Chei 1 an party

Pentru inspiraţie vizuală, Vika Tonu ne prezintă o expoziţie de collage art pe vinyl-uri – “I’m doing fine now”, iar Fear&friends pun de un live graffiti performance. Si cum de la fiecare aniversare respectabilă trebuie să existe şi fotografii, toate momentele importante vor fi imortalizate pe film de către Bogdan Cazacioc.

Come celebrate with us!

Casa de pe Chei este un proiect marca Artwe lansat în luna iunie a anului 2013, prin care ne dorim să adunăm sub acelaşi acoperiş minţi tinere şi creative, fie că sunt ele ong-uri, artişti sau persoane care au proiecte faine, dar care se confruntă cu lipsa unui spaţiu unde să-şi desfăşoare munca de zi cu zi.

In momentul de faţă suntem colegi de casă cu Vika Tonu Design, 441 Design Studio, Ana Barbu & Naiana Vatavu, Creionetica, Asociaţia Komunitas, Alina Raşcu, Donez Design, Cezar Necula şi BDesign.