Atelier Hârtie Marmorată

Scăpaţi de energia negativă şi creaţi-vă un carnetel unicat cu hârtie marmorată!

Hârtia marmorată, ebru în limba turcă sau paper marbling în limba engleză, descrie arta de a desena pe apă. Mai exact, transpunerea picturii in apă prin impregnarea pe o hartie.   Fundaţia Chance For Life vă invită joi, 19 iunie, ora 19:00 la Cafeneaua “Have a Cigar”, sa experimentaţi arta de a desena pe apă şi sa confecţionaţi propriile carnetele unicat in cadrul Atelierului de Hârtie Marmorată.

Adresa cafenelei este: str. Dianei, nr. 11, sector 2, Bucureşti (aproape de Piata Rosetti).

AfisAtelier-Hartie-Marmorata

Taxa de participare este de 25 de lei. Cu această donaţie veţi sustine organizarea unei excursii pentru beneficiarii Programului Speranta pentru Azi. Acest program susţine integrarea socio-profesională a unui grup de tineri cu dizabilităţi instituţionalizaţi.

Înscrierile se fac trimiţând un mail la adresa evenimente@chanceforlife.ro

Număr de locuri: 20.

Toate materialele vor fi puse la dispoziţie de către Fundaţia Chance for Life.

Va aşteptăm cu drag!

Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.chanceforlife.ro sau pe Facebook.