Pallets găzduieşte expoziţia “TOXIC” a artistei Raluca Cozma.

“TOXIC” este o colecţie de colaje care reprezintă manifestul artistei vis-a-vis de kitsch şi de promovarea excesivă a acestuia de câteva generaţii încoace.

Expoziţia este una nonconformistă nu numai prin subiectul abordat ci şi prin tehnicile şi materialele folosite la realizarea ei: textile, ziare, acrilice, acuarele, piele, etc.Raluca Cozma este născută la Braşov în 1977. În anul 1996 a obţinut diploma în Artă decorativă şi Pictură murală. Ulterior a profesat ca artist 3D în industria filmului şi a jocurilor video, însă pasiunea cea mai mare o are pentru realizarea artei plastice. În această perioadă a continuat să creeze şi a participat şi la câteva expoziţii de grup, mai multe lucrări aflându-se în colecţii private.

afis

Artista consideră că stilul său nu este unul bine definit, deoarece îi place să abordeze mereu tehnici şi subiecte noi; îi place să experimenteze, să se joace cu materialele şi să creeze pe diferite suporturi.

Vă asteptăm cu mic, cu mare, la deschiderea expoziţiei, sâmbătă 28 iunie, ora 19:00, la Pallets în Str. Vasile Stroescu nr. 40.