Dub FX, Mighty Boogie, K-Lu, Bia & MC Tina

Dub FX, pe numele său adevărat Benjamin Stanford, originar din Australia, a devenit cunoscut datorită faptului că toate piesele sale sunt create cu ajutorul vocii și a unui loop station. Popularitatea lui Dub FX a explodat în 2008, o dată cu ajutorul unui prieten ce l-a filmat pe o stradă din Bristol în timp ce interpreta piesa “Love Someone”. Cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube și o pagină Facebook cu peste 600.000 fani, Dub FX se regăsa devenit în ziua de azi un muzician globetrotter și headliner la cele mai importante festivaluri ale lumii. El revine în Timisoara în 2014 în turneul de promovare al noului său album – Theory of Harmony – alături de doi noi componenți al crewului, Andy V și Luca Davini.

Lineup-ul este completat de către Mighty Boogie, K-Lu și Bia & MC Tina.

Petrecerea are loc într-o locație open air, la KM 6 pe DN69 în drumul spre Arad. Începem la 22:00 și terminăm după răsărit, iar biletele se vor putea achiziționa de la intrare la prețul de 30 lei.

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

DUB FX 05 Iulie Timisoara

 

DUB FX

________________________________

http://dubfx.net

http://facebook.com/dubfx

http://instagram.com/dubfx11

Dub FX (Benjamin Stanford), este un artist de stradă dar și de studio (fondatorul label-ului ConvoyUnltd), originar din St. Kilda, Melbourne, Australia și recunosut la nivel internațional datorită performanțelor sale stradale impresionante. Abordarea sa personală constă in crearea unui flow bazat exclusiv pe tehnica beatbox, combinată atent cu “Live Looping” și “Effect Pedals”, energizate puternic de vocea sa.

Dub FX se află într-o continuă expansiune internațională cu speranța de a cuceri lumea și a-și promova talentul alături de logodnica sa , Flower Fairy (Shoshanna Sadia), cu care susține sesiuni extraordinare și care este, de altfel si MC, colaborând alaturi de aceasta și de un saxofonist în același film muzical, Mr Woodnote, la crearea fermecătoarelor hituri Flow si Wandering Love.

În 2010, Dub FX colaborează cu Sirius lansând un album dubstep foarte aclamat din partea criticilor, ”Dub FX and Sirius –“A crossworlds”, pentru care artistul nu face deloc beatbox, urmând să lanseze împreună cu Glade Kettle al patrulea album Kila Mega Giga Tera, un produs total independent care implică exclusiv performanțe vocale live și numeroase sample-uri ușor accesibile, abordând versatil și liric subiecte care privesc evenimente globale și sociale de interes public, sugerând o evadare spirituală din angoasa contemporană prin intermediul autodeterminării și angajamentului acceptat în cadrul revoluției individuale.

Ultimul album, Theory of Harmony, lansat în 2014, a fost realizat prin intermediul unei campanii de pledging, similar sistemului Kickstarter, cu ajutorul susținerii a zeci de mii de fani din întreaga lume. În turneul de promovare a noului album Dub FX prezintă un nou show live, alături de fețe cunoscute precum Cade sau Flower Fairy, dar și colaboratori noi precum Andy V, ce îl va însoți în turneul național.

 

LINEUP

 • DUB FX

• Mighty Boogie

• K-Lu

• Bia & MC Tina (AnonimTM)

 

 BILETE

• 30 Lei – La intrare

 DETALII

• Sâmbătă, 5 iulie 2014, 22:00

  • KM 6, DN69, spre Arad

• Organizator: Basswise Crew – www.fb.com/basswise

• Acreditări presă:alina@basswise.ro

 LINK EVENIMENT FACEBOOK

 https://www.facebook.com/events/1509041952651100/

 SPONSOR:

• Grolsch

http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

PARTENERI MEDIA

1Music Channel, Anyplace, BestMusic.ro, Best-Event.ro, BeUnderground.ro, djsets.ro, Datz.ro, GetLokal, iConcert.ro, InStilulMeu.ro, Koolhunt, Mixtopia.ro, MusicAddict.ro, Black Sheep Sound, Deezer Romania, Pandutzu, MusicNights, Orasulm.eu, Port.ro, RoEvents, Eragon Vibes, Open Night, Blog Ink, Societate și cultură, Vin și eu, Art Out, Revista Atelierul, Raggaelizeit,Revista IQool, Șapte Seri, Suburban.ro, Sekazone.ro, VICE.com/ro, Urban.ro, Zile și Nopți , Ziarul Ring

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!