Participă la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia a III-a

Ne bucurăm să vă anunțăm că vom organiza, de data aceasta, Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs în trei oraşe chic din România: Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. Evenimentul se află deja la ediția a III-a și este un proiect cultural finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel încât ne-am propus că creăm un standard în domeniu. Nu este o competiţie între creatorii şi designerii prezenţi în cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine închegată a celor mai buni şi a celor care pot deveni buni.

Evenimentul a fost creat în jurul noțiunilor: promovarea tinerilor designeri și creatori de produse și dezvoltarea constantă a acestui domeniu creativ, mereu în expansiune în spațiul cultural românesc. Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produse este un eveniment complet, care aduce la un loc oameni creativi și iubitorii de produse de autor și artă.

Realizăm o selecţie riguroasă a participanţilor, cu standarde înalte de creativitate, originalitate şi calitate. Încercăm astfel să construim în linii mari comunitatea acestor designeri şi creatori de produse unicat la nivel naţional.

10006199_843850662299709_1301928784974290655_n

Detalii despre ediţiile anterioare ale Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, găsiţi aici:

Te poţi înscrie completând formularul de aici : http://www.revista-atelierul.ro/2014/06/18/noaptea-alba-a-creatorilor-si-designerilor-de-produs-editia-a-iii-a-inscriere-participanti/

Termenul limită de înscriere este 25 iulie 2014, ora 13.00. Nu există limită de vârstă pentru participanţi. Anunţăm personal fiecare participant care a fost selectat pentru participarea la eveniment.

Mai jos găsiți câteva detalii despre evenimente:

  • Evenimentele vor avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie în Bucureşti şi Iaşi, şi în prima jumătate a lunii octombrie în Cluj-Napoca, în zile de sâmbătă.
  • Orele de desfăşurare 17:00 – 04:00.
  • Locaţiile vor fi grandioase, vor fi chic și cu aer artistic.
  • Produsele expuse nu vor fi de vânzare, ci doar pentru expunere. Astfel fiecare participant poate veni cu maxim 12 produse, în funcţie de dimensiunile acestora.
  • Pe lângă expozițiile de produse handmade și de designer, vor avea loc workshopuri și vom avea câte 2-3 formaţii/oraş care vor delecta publicul.
  • Participarea la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs este gratuită.
  • Designerii și creatorii de produse  selecționați vor semna cu noi un contract de participare.
  • Vom realiza o broşură pentru fiecare oraş în parte, broşură în care vor fi trecute prezentări despre fiecare participant în parte.
  • Dacă aveţi şi alte întrebări folosiţi mailul: noapteaalba@revista-atelierul.ro