Târg de vară în centrul Capitalei

Înainte de a pleca în mult visata vacanță de vară, toate femeile au nevoie de o sesiune de cumpărături și ultime pregătiri. Merci Charityie (între orele 16.00-00.00) și 6 iulie (10.00-15.00), la Night & Day Garage Sale, ocazia perfectă pentru o sesiune de cumpărături în stil parisian, înainte de vacanță.

Astfel, toți cei cei care vor avea drum, în week-end, pe str. Smârdan nr. 13, Bucureşti, pot vizita spațiul cald și primitor al ceainăriei care va găzdui expozanți din cei mai diverși și obiecte la prețuri mici: haine, cărți, antichități, bijuterii și chiar dulciuri făcute în casă.

afis_night&day_garage_sale

Evenimentul este la cea de a treia ediție și ultima în scopul caritabil de a strânge fonduri pentru achiziționarea a 5 cutii (100 pastile) FORTECORTIN, tratament obligatoriu în curele de tratare a cancerului. Medicamentul nu este disponibil la noi în țară, iar prețul este prea ridicat (100 euro/cutie) pentru ca cei 15 copii identificați de reprezentații Merci Charity Boutique să și-l poată permite.

Inițiativa Merci Charity Boutique a venit în sprijinul ajutorării acestor cazuri sociale, dar și ca moment potrivit pentru toți cei care nu au puțin timp la dispoziție și își doresc să poată face cumpărături și pe parcursul nopții.

Participă și tu la Night & Day Garage Sale, târgul verii cu shopping pe timp de noapte, în scop caritabil!

 Pentru mai multe detalii:

Alina Țiplea
Inițiator Merci Charity Boutique
tel.:0752 59 37 36
e-mail: alina@mercicharity.ro
facebook.com/mercicharityboutique