“Tell a painting, paint a story”

Pe 17 iulie 2014, începând cu ora 19:00 va avea loc deschiderea expoziției Tell a Painting,  Paint a Story a Ilincăi Drăgănescu, în Pallets Concept Bar. Lucrările vor fi expuse până la finalul lunii iulie, a.c.

Conceptul expoziției este cel care îi dă și titlul, Tell a Painting, Paint a Story, expoziția fiind una de pictură în ulei și acril, precum și de grafică. Fiecare lucrare este însoțită de o poveste scrisă de Ilinca, ilustrând un episod din viața ei și ajutând în acest fel publicul să înțeleagă atât lucrarea, cât și artistul. Toate poveștile creează de fapt povestea artistei aflate în căutarea unui stil și a ei însăși.

10506265_10152206708318671_1936819660_o

Ilinca Draganescu este specialist în comunicare și marketing, iar pasiunea pentru arta a manifestat-o încă din timpul liceului când a avut prima expoziție – noiembrie 2007, Palatul Culturii Iași – Neconvențional, Salt din plan. La vernisajul primei expoziții a primit încurajările pictorului Dan Hatmanu, ale muzeografului de artă Maria Hatmanu, precum și ale prof. univ. critic de artă Cătălin Bordeianu.

Artist autodidact, Ilinca Drăgănescu, urmează exemplul bunicului ei, pictorul Vasile Istrate.

Lucrările ei reprezintă o încercare eclectică de găsire a unui stil personal și de exprimare a unor idei și concepte prin artă vizuală.

Pallets Concept Bar este situat pe str. Vasile Stroescu nr. 40, lângă Foișorul de Foc, și reprezintă un spațiu prietenos și relaxat în care mai mulți artiști au ales să își expună lucrările.

Contact:
Ilinca Drăgănescu
0734 313 246
ilincadraganescu@gmail.com
Facebook: Ida’s Paintings