Fun with Flowers: Décoruri de Crăciun, ateliere de sărbătoare

Vrei să-ți întâmpini oaspeții de Crăciun cu un cămin plin de căldură și un décor de bun gust? Atunci, vino pe 9 și pe 13 decembrie, de la ora 19:00, la ceainăria Smart Change, la atelierele Fantezie de Crăciun și Coronița de Crăciun, organizate de Interaktiv University. Îți promitem că vei învăța cum să creezi aranjamente florale special pentru sărbătorile de iarnă și că vei gasi o mulțime de idei care să te inspire.

Cele două atelierefac parte din seria “Fun with flowers” și se adresează tuturor iubitorilor de frumos și natură, dar mai ales celor pasionați de creativitate și hand-made. Într-o atmosferă de sărbătoare, alături de prieteni dragi și un ceai aromat vom petrece ore de neuitat!

Fun with Flowers_Fantezie de Craciun-_9 decembrie 2014_WEB

Fun with Flowers - Coroni#U021ba de Craciun_ 13 decembrie 2014_WEB

Atelierele vor fi susținute de Ana Maria Greavu, o tânără designer floral, al cărei talent poartă un nume simplu, dar care spune tot: FlowersByAna.

Alături de Ana vom pătrunde în lumea magică a decorațiunilor florale de iarnă, vom afla câteva noțiuni de bază despre aranjamentele florale și despre prelucrarea florilor pentru a fi utilizate în acest fel. Pe 9 decembrie vei crea un aranjament pentru masa de Crăciun, iar pe 13 decembrie o coroniță inedită care va înveseli ușa de la intrare.

Prețul fiecărui atelier este de 140 RON,iar pentru înscriere teinvităm pe această pagină. Materialele sunt asigurate de către organizatori, iar rezultatul final va fi luat acasă de către fiecare participant.

IMPORTANT: Vrem să știi că 5 RON din fiecare bilet cumpărat pentru acest atelier se vor duce către David, un băiețel de 3 ani, diagnosticat cu o boală rară a sângelui și a cărei singură speranță e un tratement costisitor în străinătate. Pentru că știm cât de greu trebuie sa le fie micuțului David și familiei sale, echipa reINVENT a pregătit o cutiuță specială care va sta toată luna decembrie la sediul Smart Change pentru ca toată lumea care dorește să poată dona pentru David. Vă mulțumim!