MAIArtistic – cănuțe cu dichis

Pe 26 noiembrie, între 19:30 și 21:00, la ceainăria SmartChange, te invităm la o altă seară de ceai, croșetat și voie bună, la atelierul MAIArtistic, organizat de Interaktiv University.

Cu toții ne plictisim din când în când de cana din care bem cafea sau ceai la serviciu sau acasă. Așa că, de această dată, Maia Munteanu, trainerul atelierului, ne va învăța cum să croșetăm hăine pentru cănuțele noastre, dându-le astfel culoare și originalitate.

MAIArtistic - canute cu dichis_26.11.2014_WEB

Maia are 17 ani și a învăţat să croşeteze încă de la 5 ani, fiind atent îndrumată de către mama ei: ”Croşetatul e o tradiție de familie. Străbunica mea a croșetat, bunica mea a croșetat, mama mea croșetează și eu croșetez.”. În timp, cu multă pasiune și muncă, a devenit o specialistă într-ale croșetatului, putând realiza și cele mai complexe modele, după cum ne relatează chiar ea: ”Eu cred despre croșetat că este o artă complexă cu o tehnică simplă. Cu o croșetă banală și multă creativitate poți realiza orice, de la abajururi, draperii, covoare, perne, cuverturi, fețe de masă și coșuri, până la obiecte vestimentare, pălării, genți și alte accesorii.”.

Participarea la acest atelier este gratuită, toate materialele fiind asigurate de către Interaktiv University, mai puțin cana pe care îți recomandăm să o aduci cu tine. De ce? Pentru a-i putea face o ”probă de costum” și să vezi rezultatul final în toată splendoarea sa.

Pentru înscrieri și mai multe detalii ne puteți contacta la adresa inscriere@interaktiv-university.ro sau puteți accesa această pagină. Vârsta minimă de participare: 10 ani.

 *Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.