“reINVENT(ează) toamna” cu Interaktiv University

Atelierul de reciclare creativă, reINVENT(ează) toamna”, aduce pe 22 noiembrie 2014, între 10:30 – 12:00, la sediul Smart Change (zona Piața Romană), o nouă provocare pentru pasionații de hand-made – una de sezon!

“reINVENT” este un atelier de reciclare creativă, unde ideile prind viață cu ajutorul materialelor pe care mulți le consideră nefolositoare! Echipa Interaktiv University a creat acest concept pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care vor să învețe să creeze decorațiuni și acesorii inedite și originale din lucruri aparent inutile.

reINVENTeaza toamna_22.11.2014_WEB

Claudia Ganea, trainerul atelierului, vă va ajuta să reinventati lucruri banale, transformându-le în decorațiuni inedite pentru casa voastră. Claudia este o artistă care crează obiecte hand-made, cu precădere bijuterii, deținând brandul Access Illusion.

Folosind un simplu borcan, sfoară, lumânări, frunze și ghinde vom crea împreună cea mai frumoasă decorațiune handmade de toamnă! De asemenea, veți învăța noțiuni de bază despre teoria reciclării creative, metode specifice de utilizare a materialelor ecologice și mai ales tehnici de prelucrare a materialelor reciclabile.

Prețul atelierului este de 50 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru înscrieri și mai multe detalii ne puteți contacta la adresa inscriere@interaktiv-university.ro sau puteți accesa pagina atelierului. Vârsta minimă de participare: 10 ani.

Vă provocăm să ne reINVENTăm împreună!

 *Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.