MAIArtistic – bentițe trendy croșetate

Dragi prieteni, bunici, părinți și copii, vă invităm sâmbătă, pe 20 decembrie 2014, de la 11:00, la ceainăria Smart Change, la o reuniune de neuitat înainte de sărbătorile de iarnă. Interaktiv University își cheamă toți prietenii pentru o ultimă întâlnire pe anul 2014 la un ceai fierbinte, croșetat și socializare de calitate.

De această dată Maia îi va învăța pe doritori cum să-și creeze propriile “Bentițe trendy” – accesorii croșetate de sezon, pentru un Crăciun la fel de trendy. Promitem că bentițele vă vor fi prietene bune în lupta cu frigul de afară, dar și aliate loiale în pregătirea unui look cool.

MAIArtistic - bentite trendy_20.12.2014_WEB

Daca aveți prieteni interesați, nu îi lăsați acasă! Toată lumea este binevenită la această întâlnire. Așa cum v-am obișnuit, intrarea va fi liberă, toate materialele fiind oferite din partea noastră. J

Pentru înscrieri online vă rugăm să vizitați pagina aceasta sau să ne contactați la adresa inscriere@interaktiv-university.ro. ATENȚIE: locurile sunt limitate, grăbește-te să îți rezervi unul!

 

IMPORTANT: Vrem să știi că 5 RON din fiecare bilet cumpărat pentru acest atelier se vor duce către David, un băiețel de 3 ani, diagnosticat cu o boală rară a sângelui și a cărei singură speranță e un tratement costisitor în străinătate. Pentru că știm cât de greu trebuie sa le fie micuțului David și familiei sale, echipa reINVENT a pregătit o cutiuță specială care va sta pe perioada atelierelor, în toată luna decembrie, la sediul Smart Change pentru ca toată lumea care dorește să poată dona pentru David. Vă mulțumim!