Târgul de Crăciun – bucurii cu pasiune

Exploratorii Pasiunii împreuna cu Incubator 107 vă invită Sâmbătă 20 decembrie între orele 11:00 – 19:00 la Târgul de Crăciun – bucurii cu pasiune, în strada Traian 107, la mansardă.

Grupul nostru s-a născut din pasiune pentru viață, pasiune pentru anumite activități și pasiune pentru oameni. Vrem să împărtășim cu voi această pasiune și bucuria sărbătorilor de iarnă, așadar vă așteptăm cu o cană de vin fiert, prăjiturele și zumzet de veselie pentru a admira creațiile mâinilor noastre pasionate. Din pasiunea noastră s-au născut cadourile voastre, de la noi veți pleca cu ceva pe placul vostru sau al celor dragi, cu un cadou, cu o poveste, cu căldura în suflet, cu o experiența de impărtășit și altora.

Afis

Exploratorii ne vor spune povești de sărbătoare cu ajutorul figurinelor decorative și al decorațiunilor din carton, vom asculta istorisirile unor obiecte de mobilier renegate de alții și readuse la viață, personaje din fimo își vor face apariția în călătoria noastră și vom putea deveni chiar noi personaje colorându-ne pielea cu hena și purtând cosițe împletite. Basmele vor fi accesorizate cu bijuterii zămislite de mâini dibace și vor prinde culoare prin colaje, desene și picturi. Vom fi fericiți de balauri și vise rele cu dreamcatchere vesele, și ne vom apăra de boli și stări neplăcute cu uleiuri și tincturi medicinale. Și pentru a duce povestea un pas mai departe, ne vom ocupa și de Reciclare creativă , luptând astfel de partea binelui.

Sună tentant, nu-i așa? Vă așteptăm deci să petrecem împreuna ziua de 20 decembrie la Târgul de Crăciun – bucurii cu pasiune, în str. Traian 107, la mansardă.