Ți-ar plăcea să fie „Forever Christmas” în 3D?

Ai crescut, însă iți este dor de vremea când făceai singur, stângaci sau nu, felicitările pe care le ofereai celor dragi? Pe 11 decembrie 2014, între 19:00 – 21:00, la ceainăria Smart Change, te invităm la atelierul ,,Forever Christmas”, organizat de Interaktiv University, unde vei învăța să faci felicitări de Crăciun parcă dintr-o altă dimensiune, mai exact cea 3D.

Atelierul va fi susținut de către Olivia Vorovenci, o tânără plină de creativitate care vrea să împărtășească prietenilor Interaktiv University din pasiunea ei pentru frumos și multitudinea de lucruri pe care le poți face din hârtie prin decupaj și împăturire. Alături de Olivia vom descoperi, în această primă lecție din cele multe care vor urma, frumusețea obiectelor realizate folosind acest efect special de 3D.

Forever Christmas 3D_11.12.2014_WEB

Daca ești pasionat de creativitate și hand-made sau pur și simplu vrei să faci ceva special pentru cei dragi, te așteptăm la atelier.

Prețul atelierului este de 60 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare.

Pentru înscrieri ne puteți contacta la adresa inscriere@interaktiv-university.ro, iar pentru mai multe detalii vizitați http://interaktiv-university.ro/christmas/. Vă așteptăm!

 

Informații extra:

Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.