Vrei brad ECO? Vino pe 14 decembrie la Quilling

E albă, subțire și deseori folosită pentru scris și desenat. Uneori îi folosim fiecare colțisor, alteori o irosim complet, iar când nu ne mai trebuie o mototolim și o aruncăm. Dar oare i-am aflat toate secretele? Pe 14 decembrie 2014, între orele 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change ai putea să le afli pentru că te invităm la o nouă ediție a atelierului de quilling organizat de Interaktiv University, de data aceasta cu tema “Brăduțul tău de Crăciun”.

Quilling-ul este o artă care necesită o combinație perfectă de răbdare, dexteritate, creativitate și o viziune bună asupra rezultatului pe care ți-l dorești. Definiția tehnică ne spune că aceasta artă presupune utilizarea de benzi delicate de hârtie ce sunt apoi rulate în diferite forme şi lipite împreună în jurul unui ac pentru a crea modele de flori, frunze, animale şi alte ornamente. Tehnica îşi are rădăcinile în perioada Renașterii când călugării şi călugăriţele din Italia şi Franţa decorau cărţi şi obiecte religioase, transformându-le în obiecte de artă cu adevărat speciale. Astăzi quilling-ul poate fi folosit pentru a decora diverse invitații, anunțuri, felicitări, albume, cutii, mărțișoare sau chiar pentru a crea decorațiuni și tablouri.

Quilling - Bradu#U021bi de Craciun_14 decembrie 2014_WEB

Atelierul va fi susținut de către Floru Iancu, fotograf, desenator și artist, specialist în arta quilling-ului, care te va îndruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment. Dacă la prima ediție ne-am jucat cu două tipuri de fulgi de nea, de această dată trecem la lucruri și mai intereante, vom crea brăduți de Crăciun.

Prețul atelierului este de 60 RON, iar pentru înscriere te invităm pe pagina aceasta.

IMPORTANT: Vrem să știi că 5 RON din fiecare bilet cumpărat pentru acest atelier se vor duce către David, un băiețel de 3 ani, diagnosticat cu o boală rară a sângelui și a cărei singură speranță e un tratement costisitor în străinătate. Pentru că știm cât de greu trebuie sa le fie micuțului David și familiei sale, echipa reINVENT a pregătit o cutiuță specială care va sta toată luna decembrie la sediul Smart Change pentru ca toată lumea care dorește să poată dona pentru David. Vă mulțumim!