Premierea câștigătorilor Workshopului – Concurs “Do it Yourself”

Gala Atelierele ILBAH, care a marcat 2 ani de activitate plini de succes, a debutat cu premierea câștigătorilor workshopului de design de produs “Do it yourself”, alături de Adela Parvu, care a făcut parte și din comisia de jurizare a obiectelor de design intrate în competiție.

Concursul s-a poziționat la standarde înalte, asta datorită produselor de design create de către cursanții Atelierele ILBAH, care au depășit cu mult așteptările, după doar 3 luni de curs în domeniul designului de interior. Totul a luat naștere din pasiunea cursanților pentru designul de produs, lansându-ne astfel provocarea acestui workshop/concurs. Astfel, au fost premiate patru dintre cele mai ingenioase idei de design de produs. Juriul care a avut misiunea cea mai grea, de a desemna cele mai reușite obiecte de design, a fost format din: Adela Pârvu (Jurnalist Home&Garden), Arh. Ana Miron (Arhitect și creator al brandului Elmo&Gund), reprezentanții brandului Exrude Design, Arh. Alina Florea (Arhitect Renderthing), Arh. Catalin Gatin (Arhitect și creator al cafenelei Pallets) și Arh. Miruna Ardelean (Arhitect și trainer al cursului de Design Interior Atelierele ILBAH).

unnamed

unnamed2

unnamed3

unnamed4

unnamed6

Locul I a fost obținut de către Andrada Dumitru, care a uimit juriul cu obiectul său de design, un covor modular, și care a câștigat Cursul de Design Interior Avansați Atelierele ILBAH, Stagiul I, în valoare de 500 de euro. Premiul cel mare al workshopului concurs a fost înmănat de către Adela Parvu, care a felicitat-o pe câștigătoare pentru ideea pusă în practică.

Locul II i-a revenit Soranei Leru, care a creat “the hanger table” și care a căștigat 100 de euro, din partea partenerului nostru Blaxy Premium Resort & Hotel.

Locul III a fost câștigat de către Alina Mihaela Ilie, designerul măsuței de machiaj sub forma unui șevalet, care a primit din partea partenerului nostru, Lyria, o geantă pictată manual în valoare de 80 de euro. Și pentru ca a fost o competiție strânsă am acordat și Premiul Special, cursantei Alice Ionescu, care s-a bucurat de un voucher pentru viitorul workshop de design din cadrul Atelierele ILBAH, în valoare de 50 de euro.

Toate obiectele de design înscrise la workshopul “Do it yourself” au fost expuse în cadrul evenimentului la primul etaj, unde au putut fi admirate îndeaproape și chiar achizitionate de către doritori.

Conceptul acestui workshop/concurs se bazează pe motto-ul care ii poartă și numele, “Do it yourself”, și care presupune un îndemn la îmbinarea creativității cu o viziune unică și o execuție perfectă a unui produs de design cu totul special.

Pentru participanți, acest workshop a reprezentat o șansă unică de a-și pune la încercare limitele și creativitatea, îmbinate cu informațiile acumulate pe parcursul cursului de Design Interior Atelierele ILBAH, despre care puteți afla mai multe chiar de pe site-ul oficial: http://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

O mare parte dintre obiectele de design intrate în concurs au fost ulterior expuse și în cadrul locatiei Pallets, loc în care s-a desfășurat prima etapa a acestui workshop, unde participanții au aflat care sunt cei mai importanti 10 pași de urmat în realizarea unui produs de design, chiar de la trainerul lor, Arh. Miruna Ardelean.

Workshopul concurs “Do it yourself” a fost organizat exclusiv pentru participanții la cursul de Design Interior Atelierele ILBAH, iar produsele de design pe care le-au realizat pot fi văzute în cadrul albumului de pe Facebook special creat, ce poate fi accesat aici.

Site oficial Atelierele ILBAH – http://www.ateliereleilbah.ro/
Email – office@ateliereleilbah.ro / ateliereleilbah@gmail.com
Facebook – https://www.facebook.com/AteliereleILBAH.ro
Twitter - https://twitter.com/AteliereleILBAH
Google + - https://plus.google.com/+AteliereleILBAH/