Atelier Quilling: ”Tablouri creative” de 8 Martie!

Prima lună de primăvară cere culoare și creativitate! Ca urmare, pe 8 martie 2015, între orele 11:00 – 13:00, la ceainăria Smart Change, Interaktiv University te invită la un nou atelier de quilling: ”Tablouri creative”. Atelierul este organizat special cu ocazia zilei de 8 martie și a sărbătoririi femeilor de pretutindeni.

„Tablouri creative” este primul atelier de quilling din acest an marca Interaktiv și promite să îți deschidă ochii spre o formă de artă special, plină de imaginație și migală. Quilling-ul implică utilizarea de benzi delicate de hârtie ce sunt apoi rulate în diferite forme şi lipite împreună în jurul unui ac pentru a crea modele decorative de flori, frunze, animale şi alte ornamente.

Quilling - Tablouri creative_08.03.2015_WEB small

Atelierul va fi susținut de către Florentina Iancu, fotograf, desenator și artist, specialist în arta quilling-ului, care te va îndruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli în acest moment. Cu drag și grijă, Florentina a dezvoltat această pasiune și dorește să o împărtășească și celor din jur, iar sărbătorile sunt cea mai bună ocazie pentru a face acest lucru.

Prețul atelierului este de 50 RON, iar pentru înscriere și mai multe detalii te invităm pe această pagină.

*Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.