Campania naţională de promovare a artei stradale – #leapsart

Suburban Magazine a lansat la începutul lunii februarie un nou proiect, inedit în România, respectiv o campanie naţională de promovare a artei stradale.

Aceasta îşi doreşte să aducă în prim-plan ideea de guerilla street art, nu foarte folosită în ţara noastră. Proiectul poartă numele de #leapsart şi vine într-un mod deosebit: sub ideea de joc.

Despre proiect, de la Mădălin Chirilă, General Manager, Suburban Magazine: Vrem ca toată lumea să dea frâu liber creativităţii, astfel încât fiecare să contribuiască la înfrumuseţarea oraşului său. Fie că vrei să atragi atenţia prin ceva creativ, ori doar pentru a pune un zâmbet pe buze, fără niciun alt motiv, leapsart are potenţialul de a aduna la un loc cele mai creative minţi, asta bineînţeles dacă fotografiile vor fi însoţite de hashtag-ul #leapsart.

Regulile principale ale jocului:

  1. Fotografiile să fie însoţite de hashtag-ul #leapsart.
  1. Fotografiile trebuie să fie originale, făcute în România, iar hashtag-ul #leapsart să fie de preferat urmat de numele oraşului.
  1. Dacă ai contribuit la #leapsart, poţi da mai departe leapşa către o altă persoană, provocând-o să îşi demonstreze creativitatea.

 Despre Suburban Magazine:

Suburban Magazine reprezintă cel mai nou concept dedicat culturii suburbane, lansat în anul 2013. A pornit de la ideea de revistă atipică ale cărei pagini puteau fi răsfoite în tumultoasa lume a Internetului, iar astăzi cele mai importante articole se găsesc exclusiv pe site, plus multe alte articole noi.

Conceptul a luat naştere din dorinţa sinceră a unor oameni cu idei frumoase de a schimba în bine modul în care este perceput acest gen de cultură.

În spatele conceptului se află câţiva tineri care priviţi individual sunt complet diferiţi: unii îşi petrec timpul pe scenă, alţii privesc viaţa prin obiectul aparatului de fotografiat, sau bucătăresc şi sunt pasionaţi de modă, sau realizează benzi desenate. La o primă vedere pare o lume haotică, însă pe toţi îi leagă un singur lucru: pasiunea pentru lumea suburbană, iar misiunea lor este aceea de a imortaliza această lume în imagini şi cuvinte.

Site-ul se îmbină creativ cu informaţii şi ştiri din cadrul culturii suburbane, din muzică, fashion şi film, din viaţa artiştilor pe care îi promovează, atât din ţară, cât şi din străinătate, completate de editoriale unice şi pe teme foarte interesante, de interviuri cu artişti din România, dar mai ales din străinătate.