Două ateliere de mărţişoare de la Interaktiv University

Interaktiv University abia așteptă primii ghiocei, mirosul florilor și căldura! Dragi prieteni, vrem să sărbătorim alături de voi luna primăverii, ca atare vă invităm pe toți pe 1 martie, de la ora 11:00, la ceainăria Smart Change, la o nouă întâlnire MAIArtistic(ă): Mărțișoare croșetate”.

 De această dată Maia, trainerul nostru, îi va învăța pe doritori și doritoare cum să-și creeze propriile broșe pe care le pot oferi ulterior cadou de 1 martie.

 Daca aveți prietene și prieteni interesați, nu îi lăsați acasă! Toată lumea este binevenită la această întâlnire. Așa cum v-am obișnuit, intrarea va fi liberă, toate materialele fiind oferite din partea noastră.  Iar dacă vă veți simți mărinimoși la finalul atelierului, cutiuța pentru cauza lui David, o cauză socială pe care o susținem de ceva timp, vă așteaptă pentru donații.

Locurile sunt limitate, așadar vă rugăm să vă înscrieți din timp aici. Să ne revedem cu bine!

MAIArtistic - Martisoare creosetate_01.03.2015_WEB small

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ai un prichindel pasionat de culoare și proiecte creative? Dacă da, Interaktiv University te invită să îl aduci pe 1 martie 2015, între 10:30 – 12:00, la ceainăria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zâmbete și Flori”: Mărțișoare din flori. Astfel, cel mic va avea ocazia să facă cele mai înmiresmate și colorate mărțișoare!

Atelierul este destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani care vor să-și canalizeze creativitatea și energia într-o activitate distractivă și educativă. Rezultatul final? Un cadou personalizat, creat de mânuțele lor cu multă dragoste și iscusință, cadoul al căror destinatare vor fi mămicile sau doamnele și domnișoarele educatoare.

 Copiii vor învăța semnificația fiecărui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum și tehnicile de bază în realizarea unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate într-un mod practic și interactiv de către trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mamă devotată și creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

 Prețul atelierului este de 70 RON, toate materialele și instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Înscrierile se fac pe pagina acesta: http://interaktiv-university.ro/copii-zambete-si-flori-martisoare-din-flori.

Martisoare din flori_01.03.2015_WEB small

Vă așteptăm!

 *Interaktiv University se axează pe dezvoltarea personală și profesională a copiilor, tinerilor și adulților îmbinând teoria și practica într-un sistem inovativ și interactiv de evenimente (ateliere) și experiențe unice, memorabile.